bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,890.12 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.10 3.61%
bnb
BNB (BNB) $ 608.54 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 146.27 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524462 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470621 5.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 7.55%

MetaMask Cephesinden PayPal Açılımı

metamask cephesinden paypal acilimi

Ethereum tabanlı kripto para cüzdanı MetaMask, kullanıcı deneyimini geliştirmek adına yeni adımlar atmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılar için PayPal açılımının yapıldığı aktarıldı.

MetaMask Kullanıcıları PayPal ile Ether Alabilecek

Kripto para cüzdanı ve merkezi olmayan uygulama (DApp) sağlayıcısı MetaMask, şirketin en büyük pazarlarından birisi olan Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılar için yeni bir özelliği başlattığını açıkladı. Yeni özellikle birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ndeki MetaMask kullanıcıları ödeme platformu PayPal üzerinden Ether (ETH) alımı yapabilecek. MetaMask, bu yeni hizmetiyle ilk Web3 cüzdanı olduğunu iddia etti.

metamask cephesinden paypal acilimi 2

MetaMask ve PayPal arasındaki bu iş birliğiyle birlikte, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılar, MetaMask’ı kullanarak Ether alımlarında PayPal ödeme yöntemini kullanabilecek. Kurulan ortaklıkla Ether’lerin PayPal üzerinden MetaMask’a aktarılması da mümkün hale geliyor.

Ülkemizde uzun bir süredir kapalı olan PayPal, diğerlerinin yanı sıra Coinbase Pay, MoonPay, Sardine, Wyre ve Transak dahil olmak üzere MetaMask ile entegre olan geniş bir ödeme sağlayıcı ekosistemi arasına katılıyor. Kurulan bu ortaklık PayPal’ın kripto alanındaki varlığını da daha güçlü hale getiriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala