bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,294.96 0.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.44 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 582.37 0.67%
solana
Solana (SOL) $ 144.82 0.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527049 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45496 2.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16003 6.07%

MetaMask, Cüzdan İstismarı İddialarını Reddetti

metamask kullanici verileri ele gecirildi 2

MetaMask, 10 milyon dolarlık yaşanılan ​​hack’te cüzdan istismarı iddialarını reddetti. Şirket tarafından yapılan son blog gönderisine göre, yetkisiz aktörler üçüncü bir tarafın müşteri hizmetleri taleplerini işlemek için kullanılan bilgisayar sistemine izinsiz erişim sağladı. Bununla beraber potansiyel olarak MetaMask kullanıcıları tarafından gönderilen müşteri destek taleplerini görüntüledi.

MetaMask’tan Cüzdan İstismarı İddialarına Red

MetaMask, cüzdanındaki bir istismarın 5.000’den fazla Ethereum talep eden büyük bir cüzdan boşaltma operasyonunun nedeni olduğu iddialarını reddetti. MetaMask, Ethereum cüzdan yöneticisi MyCrypto’nun kurucusu Taylor Monahan tarafından 17 Nisan’da gönderilen ve tanımlanamayan bir cüzdan boşaltma istismarının 10,5 milyon dolardan fazla kripto ve NFT çaldığını açıklayan birçok paylaşıma yanıt verdi.

shutterstock 2080371115 361

MetaMask konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Monahan’ın iş parçacığıyla ilgili son raporlar, yanlış bir şekilde, büyük bir cüzdan boşaltma operasyonunun bir MetaMask istismarının sonucu olduğunu iddia etti.

Monahan, istismarla ilgili başlığında, bu büyük saldırının nasıl yapıldığını kimsenin bilmediğini, ancak en iyi tahmininin, önemli miktarda eski verinin elde edildiğini ve fonları çıkarmak için kullanıldığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala