bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

MarsCoin Nedir? | Avantajları Neler? | Pasif Gelirin Üstünde Kazanç İmkanı

Kripto Bülten’de Çiğdem Ceylan’ın sunumuyla bu hafta Marscoin’in avantajlarından bahsedildi. Tesla CEO’su ve Twitter’ın sahibi Elon Musk’ın, Mars’ta bir yaşam alanı kurulması halinde kullanmayı kafasına koyduğu ortak para birimi Marscoin nedir, avantajları nelerdir?

Mars’ın kolonileştirilmesi gerektiğini savunan Elon Musk, bu kez de konuyla ilgili başka bir fikir ortaya attı. Musk, Mars’ta yaşam kurulması halinde kullanılacak ortak para birimi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Twitter’ın yeni sahibi Musk, oluşturulması planlanan kolonilerin, kendi aralarında ticaret yapabilmesi için Mars’ta MarsCoin’in kullanılması gerektiğini savundu.

MarsCoin Nedir?

MARS kısa ismiyle sembolleştirilen MarsCoin, uzay araştırmalarını teşvik etmek için oluşturulan bir kripto para birimidir. Öte yandan MarsCoin projesi, Mars topluluğuna ve Mars One programına 400 bin MarsCoin bağışlamıştı.

MarsCoin’in avantajları arasında ise; yatırımcılarına düşük transfer ücreti sunması ve alım satım işlerini hızlı şekilde gerçekleştirebilmesi yer aldı.

Ayrıca Coin sahipleri, havuzun likidite durumuna göre Coin’lerin sunduğu pasif gelirin üstünde kazanç elde edebilecek. Kullanıcılar Marscoin’i kullanarak tüm zamanların en büyük Kickstarter projelerinden birine katılarak insanlığın uzaya çalışma çabalarını desteklemiş olacak. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala