bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,217.74 0.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,028.74 0.86%
bnb
BNB (BNB) $ 576.81 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 168.42 3.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519979 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480259 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15314 1.48%

Kripto para borsası Gate.io’da anormal hareketlilik

gatei.o nedir

Asya bölgesinin en büyük kripto para borsalarından Gate.io’da günlük işlem hacmi anormal düzeylere ulaştı. Hafta içinde günlük 4 milyar dolara ulaşan işlem hacminin boykot çağrısıyla birlikte gelmesi yatırımcılarının kafasını karıştırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gate.io yetkilileri söz konusu durumun nedeni olarak kurumsal yatırımcıları işaret etti:

“Geçtiğimiz günlerde piyasada yaşanan dalgalanmalar bazı kurumsal yatırımcıların ticaretleriyle ilgili sorunlara neden oldu. Pazar günü artan volatilite neticesinde büyük oyuncular stratejilerini değiştirme kararı almış olabilir. Bu durum platformumuzun genel işleyişinde olumsuz bir etkiye neden olmadı.”

RATS geliştiricileri Gate.io’yu boykot ediyor

BRC-20 protokolünü kullanarak Bitcoin Ordinals üzerinde geliştirilen meme token projesi Rats, geliştiricileri geçtiğimiz gün yaptıkları açıklamada yatırımcılarını Gate.io borsasını boykota çağırdı.

Projenin resmi X hesabında bir dizi görsel paylaşan geliştiriciler, kripto platformunun satış yapmak için sahte veriler kullandığını iddia ederken bütün yatırımcıların borsadan parasını çekmesini istedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala