bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,317.89 2.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,974.35 1.51%
bnb
BNB (BNB) $ 562.11 1.83%
solana
Solana (SOL) $ 137.46 3.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519965 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452205 1.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132637 4.05%

Kripto Fenomeni BitBoy’un Twitter Hesabı Hacklendi

kripto fenomeni bitboyun twitter hesabi hacklendi

Son dönemde kripto şirketleri başta olmak üzere Blockchain alanında tanınan platformlara ya da kişilere çeşitli hack saldırıları düzenlenmeye devam ediyor. Hackerların son kurbanı ise kripto alanında tanınan kişiler arasında yer alan BitBoy oldu.

Kripto Dünyasının Tanınan İsimlerinden BitBoy Hacklendi

Sosyal medya platformlarında BitBoy ismiyle tanınan popüler kripto fenomeni Ben Armstrong, kısa bir süre önce hack saldırısının kurbanı oldu. Twitter hesabı çalınan BitBoy’un hesabından Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) hakaret eden bir kripto paranın tanıtımı yapıldı.

BitBoy’un ekibinden olan ve kripto alanında içerikler üreten AJ, rahatsız edici olan bu durumu doğruladı. Söz konusu saldırılar genellikle Twitter ve YouTube platformlarında yüksek takipçi sayısına sahip olan kişileri hedef alıyor. Bu saldırılar sonucunda yüksek takipçili hesapları ele geçiren hackerlar, bu sayfalar üzerinde kendi kripto para birimlerinin ya da projelerinin reklamlarını yapıyor.

Son olarak kripto topluluğu tarafından BitBoy olarak tanınan Ben Armstrong, dijital para evreninde, tahminleri ve öngörüleri ile pek çok kripto yatırımcısına yol göstermesiyle biliniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala