bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,681.06 3.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,127.46 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 590.58 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 146.63 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536551 2.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467149 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16401 18.46%

Bitboy Crypto Kimdir ve Serveti Ne Kadar?

bitboy crypto

Bitboy Crypto olarak tanınan Ben Armstrong kimdir, kişisel serveti ne kadar? Bu yazımızda BitBoy Crypto hakkında en çok merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Ben Armstrong veya daha yaygın olarak bilinen adıyla BitBoy Crypto önde gelen kripto para fenomenlerinden biridir. YouTuber ve yatırımcı kimliğiyle tanınan BitBoy Crypto, Bitcoin’in erken yatırımcılarından biri ve bu nedenle de kişisel serveti oldukça merak ediliyor.

BitBoy Crypto (Ben Armstrong) Kimdir?

Ünlü kripto para fenomeni ve içerik üreticisi Ben Armstrong, sosyal medya hesaplarında BitBoy Crypto ismini kullanıyor. BitBoy Crypto YouTube kanalı üzerinden tartışmalı kripto para podcast’ları, web sitesi üzerinden ise kripto paralarla ilgili blog gönderileri yayınlıyor.

Sektörün en popüler fenomenlerinden biri olan BitBoy Crypto, kripto para birimleri ve blockchain konusundaki piyasa eğilimleri, haberler, teknik analiz ve sektördeki gelişmeler gibi konuları ele alıyor. Kripto paralarla ilgili olarak düzenli olarak vlog ve blog gönderileri paylaşan BitBoy Crypto’nun YouTube’ta 1,5 milyon abonesi, Twitter’da ise 1 milyon takipçisi bulunuyor.

Ben Armstrong’un Kişisel Serveti Ne Kadar?

BitBoy podcast’lerinden ve YouTube kanalından ciddi bir gelir elde ettiğini iddia ediyor. Bu nedenle de Ben Armstrong’un yani BitBoy Crypto’nun serveti takipçileri tarafından merak ediliyor. BitBoy Crypto’nun medya kiti bir süre önce medyaya sızdırıldı. Aşağıdaki görselde BitBoy Crypto’nun medya kitine ve reklam fiyatlarına göz atabilirsiniz.

bitboy crypto serveti

Twitter hesabı üzerinden kripto para yatırımlarını takipçileriyle paylaşan BitBoy Crypto’nun 2022 yılı tahmini kişisel serveti 10 milyon dolar seviyesindeydi. Ancak 2022 yılında yaşanan piyasa çöküşleri nedeniyle BitBoy Crypto’nun kişisel servetinin 8 milyon dolar seviyesine gerilemiş olabileceği tahmin ediliyor.

BitBoy Crypto 2022 Yılında Ne Kadar Kazandı?

Ben Armstrong, 2022 yılında yalnızca YouTube kanalından 1 milyon doların üzerinden gelir elde ettiğini açıkladı. Podcast programından da 500 bin dolar kazandığı tahmin edilen Ben Armstrong ayrıca 2022 yılında XRP, FTT ve Ethernity Chain gibi birkaç başarısız kripto para birimini destekledi. BitBoy Crypto’nun bu tokenlardan elde ettiği tahmini brüt gelir 1 milyon dolardı.

Bu nedenle BitBoy Crypto’nun 2022 yılında tahmini 2,5 milyon dolar kazandığı tahmin ediliyor.

BitBoy Crypto Servetini Nasıl Kazandı?

Bitboy Crypto servetinin büyük bir kısmını erken dönem kripto para yatırımlarından, projelerden ve borsalardan kazandı. 2013 yılında kripto para piyasasına dahil olan ve Bitcoin’e yatırım yapan BitBoy Crypto, o zamandan beri portföyünü çok çeşitli dijital varlıklarla çeşitlendirdi. BitBoy Crypto, kripto para piyasasına ilişkin görüş ve analizlerini paylaştığı podcast ve YouTube kanalından da ciddi bir gelir elde ediyor.

‍BitBoy Crypto Güvenilir mi?

BitBoy Crypto 2022 yılında dolandırıcılık odaklı ICO’lar, kripto para projeleri hakkında yalan yanlış bilgiler ve çeşitli skandallara karıştığı için BitBoy Crypto’nun yatırım tavsiyelerine güvenilmeyeceğini söyleyebiliriz. Bu skandallar sonucunda BitBoy Crypto ciddi güvenilirlik ve takipçi kaybı yaşadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala