bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

Kripto Dünyasında Yatırımcısına Kazandıranlarda Bu Hafta

Kripto Dünyasinda Yatirimcisina Kazandiranlarda Bu Hafta

Kripto para dünyasında hızla büyüdükçe birçok kripto para’nın da değerinde bu hafta yükselişler gözlemliyoruz. Bu yükselişler büyük ölçüde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi büyük kriptolardan etkilense de elbette projelerin yeni duyuruları ve gelişmeleri en büyük etken.

Özellikle bu hafta metaverse odaklı olan listemizde birçok tanıdık token ile birlikte, adını son dönemde sıkça duyduran token’lar da bulunuyor. Gelin bu hafta kripto para piyasasında en çok kazandıran kripto dünyasında bu hafta neler arttı inceleyelim. Öncelikle:

GALA token kaç TL

Haftanın Yıldızı: GALA

Token’ın fiyat performansını incelemeden önce bir konuya açıklık getirmemizde fayda var. Öyle ki her ne kadar haftanın en çok artan kripto para GALA olsa da, bu artış aslında bir önceki haftanın bir düzeltmesi şeklinde ilerliyor. Geçtiğimiz hafta da en çok yükselen kriptolar listemizde üst sırada yer alan GALA, yaklaşık yüzde 85‘lik bir artış yaşamış ve yatırımcısını oldukça memnun etmişti. Son olarak yine hafta başındaki 0.25 dolarlık fiyatından yüzde 50 artarak 0.30 dolara çıkan GALA, performasını iyi bir şekilde sürdürüyor.

Shiba coin kaç TL

Shiba Inu (SHIB): Yüzde 30 Artış

Meme token’lar arasında şüphesiz en popülerleri arasında yer alan Shiba Inu (SHIB), geliştiricilerinin yeni çalışmaları ile birlikte yep yeni bir artış trendine girmiş durumda. Hafta içerisindeki yeni metaverse projesini duyuruabn Shiba Inu ekibi, Shiba Lands adlı projesini küresel olarak duyurdu. Duyuru sonrası 0.000034 dolara kadar çıkan SHIB, devamında bir düzeltme yaşayarak içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.000028 dolara kadar geriledi.

Shiba Inu’nun (SHIB) hafta içerisinde neden yükseldiğine dair daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

eldond nasil alinir

Elrond (EGLD): Yüzde 25 Artış

ATH‘sini 23 Kasım’da 544 dolara yakın bir yerde pinlediğinden beri EGLD, keskin bir düşüş yaşıyordu. Ancak son dönemde yeniden boğaların etkisi altına giren token, 118.2 dolar seviyesinden yeniden yukarı yönlü bir sıçrama yaptı. 2 haftalık çizgide dalgalı bir yükseliş yaşayan EGLD, haftanın başındaki 158 dolarlık fiyatından hızlı bir artışlar 208 dolara kadar ulaştı.

THETA

Theta Network (THETA): Yüzde 23

Theta, hem akıllı sözleşmeleri hem de merkeziyetsiz uygulamaları (dApp) destekleyen üçüncü nesil bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Projenin yerel token’ı olan THETA ise projenin operasyonlarını yönetmesi için finansman sağlıyor ve yatırımcıları kendisine çekiyor. Diğer taraftan fiyat performansı söz konusu olduğunda, haftanın başındaki 3.1 dolarlık seviyesinden yüzde 23’lük bir artışla 4.3 dolara kadar çıktı. Son olarak THETA, içeriğimizin yazımı itibarıyla 3.76 dolardan alıcı buluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala