bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,699.33 1.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,094.97 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 561.22 1.52%
solana
Solana (SOL) $ 146.51 5.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499173 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474484 4.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152307 1.14%

Kripto Cüzdan Uygulaması Atomic Wallet Hacklendi

kripto cuzdan uygulamasi atomic wallet hacklendi

Son dönemde Blockchain ve kripto projelerine yönelik kötü niyetli kişilerin saldırıları artmaya devam ediyor. Kripto cüzdan uygulaması Atomic Wallet, söz konusu saldırılardan etkilenen en son şirket oldu.

Atomic Wallet Kullanıcılarının Tüm Yatırımları Çalındı

Sosyal medya platformu Twitter’da birkaç kullanıcı Atomic Wallet üzerinde tutulan kripto para birimi yatırımlarının çalındığını iddia ederek kripto varlıklarının tamamının sıfırlandığını bildirdi. Yapılan bu paylaşımlarının sayısının artmasıyla birlikte Atomic Wallet uygulamasının bir istismara maruz kaldığı anlaşıldı. Atomic Wallet kullanıcıları tarafından yapılan paylaşımda kripto para yatırımlarının hepsinin kaybolduğu aktarıldı. Konu hakkında Atomic Wallet cephesinden yapılan Twitter paylaşımında ise şu sözlere yer verildi:

Cüzdanların ele geçirildiğine dair pek çok rapor aldık. Durumu araştırmak ve analiz etmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda, bunu kullanıcılarımızla paylaşacağız.

Yapılan bu paylaşımın ardından pek çok kullanıcı, paylaşım altında kendi fonlarının da silindiğini dile getirdi. Çalınan fonların izini sürmesi ve hacklenen projelere yardımcı olmasıyla bilinen zincir içi dedektif ZachBTX’in de konuyu araştırmaya başladığını belirtelim. Son olarak Atomic Wallet’ın 5 milyonun üzerinde kullanıcısı olduğu iddia edilenler arasında yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala