bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,153.72 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,260.17 2.36%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 157.51 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.540335 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494975 2.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160584 1.39%

KPMG Kanada, World of Women NFT’si Satın Aldı

KPMG Kanada World of Women NFTsi Satin Aldi

Hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlerle KPMG Kanada’nın bilançosuna Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) eklediğini paylaşmıştık. Kripto dünyasına giderek ısınan KPMG, son olarak 10.000 adetlik World of Women NFT koleksiyonundan NFT satın aldı.

KPMG Kanada World of Women NFTsi Satin Aldi 1

KPMG Kanada, World of Women NFT’si Aldı

Kanada’da bir denetim, vergi, danışmanlık ve diğer birçok alanda profesyonel hizmetler sunan KPMG, ‘kurumsal stratejisinin’ bir parçası olarak NFT satın aldığını duyurdu.

KPMG Kanada Danışmanlık Hizmetleri Yönetici Ortağı Benjie Thomas yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu satın alım, yalnızca NFT’lerin sürekli büyümesine değil, aynı zamanda World of Woman’ın (WoW) değerine ve misyonuna olan inancımızı da yansıtıyor. Bu süreçten geçtikten sonra, NFT’lerin satın alınması ve korunması dahil olmak üzere kurumsal bir NFT stratejisi oluşturma konusunda müşterilerimize rehberlik etmek için iyi bir konumdayız.

Ek olarak Thomas’ın daha önce söylediği gibi, “kripto varlıkların ve Blockchain teknolojisinin kurumsal olarak benimsenmesi büyümeye devam edecek ve varlık karışımının düzenli bir parçası olacak.”

Son olarak aldığı World of Woman NFT’lerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala