bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,836.84 5.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.96 3.86%
bnb
BNB (BNB) $ 587.14 4.37%
solana
Solana (SOL) $ 143.45 3.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532379 2.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468539 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146081 9.77%

Kishu Inu (KISHU) Nedir?

Kishu Inu KISHU nedir

Kishu Inu (KISHU), topluluğu tarafından yönetilen ve merkezsiz bir kripto para projesi olarak tanımlanabilir. Platformunda çok sayıda aktif kullanıcının bulunduğu belirtilen Kishu, kripto severlere anlık ödüller sunmasıyla ünlü. Kishu Inu projesi kullanıcılarına belirli hizmetler sağlıyor ve onların kripto para dünyasının avantajlarından faydalanmasına olanak veriyor. Nispeten yeni bir proje olarak bilinen Kishu platformuna yönelik verilere, KISHU token ile ilgili kullanım olanaklarının ne olduğuna ve bu projenin kripto para ekosistemine ne kazandırdığına bu içerikten erişebilirsiniz.

Kishu Inu, yeniliklerle ve gelecek vadeden projelerle dolu kripto para piyasasında yer alan girişimlerden birisi olarak görülebilir. Girişimcilerin belirli fikirleri detaylandırarak ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak öneriler sunarak bu piyasaya giriş yaptığını görüyoruz. Gerçek dünyada yer alan belirli bir problemin giderilmesi ya da kripto para piyasasındaki kullanıcıların ihtiyaçlarının karşılanması bir proje ekibi için değerlendirilebilecek fırsatlar arasında gösterilebilir. Kishu Inu projesi de bu gerçeğin farkında olarak bir platform geliştirdi. Bu platformda kullanıcıların birtakım hizmet ve olanaklardan faydalanmasına imkan veriliyor. Bunun sonucunda da anlık kullanım ödülleri kazanan kullanıcılar süreçten memnun bir şekilde ayrılıyor. Bu durumu daha net bir şekilde ifade etmemiz gerekirse şunları söyleyebiliriz. Kishu Inu (KISHU) platformunu kullanan, bu platformda işlem gerçekleştiren kişilere KISHU ödül havuzundan bir miktar pay veriliyor. Kishu Inu platformunun ödül havuzu sistemine göre kullanıcılar KISHU token’leri daha fazla kullandığında aldıkları ödül de artıyor.

Kishu Inu (KISHU) ne zaman çıktı?

Kishu Inu (KISHU) projesinin kripto para piyasasında yer alan binlerce girişimden birisi olduğu söylenebilir. 2021 yılının nisan ayında işlemlerine başlayan platformun henüz oldukça yeni olduğu söylenebilir. Bu kadar yeni olmasına rağmen oldukça başarılı bir profil çizmeyi başaran Kishu Inu, kısa bir süre içerisinde büyük bir yol kat etti. Öyle ki KISHU token’lerin daha projenin bir yılı dahi dolmadan çok sayıda platformda listelendiğini görüyoruz. Yazının devamında KISHU token’lere yönelik daha detaylı verilere ulaşabilirsiniz.

KISHU INU nedir

Kishu Inu (KISHU) Fiyatı Nedir?

Kishu Inu platformunun kripto parası KISHU token’lerin fiyatına yönelik en yeni veriler aşağıdaki başlıkta yer alıyor. Kishu Inu ekibi tarafından platformu yönelik yayımlanan tanıtıcı evraklarda belirtilen verilere göre KISHU token’den piyasaya toplamda 100,000,000,000,000,000 adet arz edildi. Bu miktarın tamamının dolaşımda olduğu ifade ediliyor. Çok sayıda borsada işlem görmeyi başaran KISHU token’ler daha şimdiden hatrı sayılır bir işlem hacmi oranına da ulaşmayı başardı.

Kishu Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Kishu token 0,00000001296332 TL TL’den işlem görüyor. Kishu token fiyatı son 24 saat içerisinde 4.54% değişim gösterdi. Kishu token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 1,136,922 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 28,734,480 dolar seviyesinde.

Kishu Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Kishu token $ 0.00000000040011 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının ekim ayı itibariyle Kishu token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu yaklaşık 0,0000000173 dolarla kaydetti. Bu değerlerin oldukça düşük miktarlara karşılık geldiğini kabul etmek gerekiyor. Ancak piyasaya arz edilen KISHU token sayısı göz önünde bulundurulduğunda fiyatın bu denli düşük olmasına normal gözüyle bakabiliriz. Görünüşe bakılırsa Kishu Inu (KISHU) ekibi token’lerinin fiyatının sıra dışı olmasını arzu etmiş.

KISHU nedir

Kishu Inu (KISHU) Nasıl Çalışmaktadır?

Kishu Inu (KISHU) ekosistemi kapsamında sunulan ürünlerden bahsederek bu projenin nasıl çalıştığıyla ilgili incelemelerde bulunalım. KISHU token platformun sunduğu ilk hizmet olarak görülebilir. Bu kripto para ağdaki işlemleri yönetiyor, bütün işlemlerde geçerli para birimi olarak kullanılıyor. KISHU Swap hizmeti kapsamında kullanıcılar platform dahilinde kripto para alışverişi yapabiliyor. KISHU Crate ürünü ise kripto severlerin faydalandığı NFT piyasası anlamına geliyor. Kıshu Inu platformu bu tür hizmetlerle kripto para ekosistemine katkılarda bulunuyor.

KISHU token’in Ethereum (ETH) blockchain ağında yer aldığını görüyoruz. Buna göre KISHU token’ler ETH’nin token standardı olan ERC-20’yi takip ediyor. Buna göre borsalar haricinde KISHU token sahibi olmak isteyen kullanıcıların MetaMask gibi cüzdan hizmetlerinden faydalanması gerekiyor. ETH blockchain ağında yer alan bir akıllı sözleşme olarak da ifade edebileceğimiz KISHU token’lerin güvenli bir yapıya sahip oldukları ekip tarafından web sayfasında belirtiliyor.

KISHU

Kishu Inu (KISHU) Nasıl Satın Alınır?

Kishu Inu platformunun kripto parası KISHU token’ler çok sayıda borsa tarafından destekleniyor. Henüz yeni bir proje olmasına rağmen ondan fazla kripto para alım satım platformunda işlem görmeyi başaran KISHU token’ler çok sayıda kullanıcıya ulaşmış. KISHU token’e platformunda yer veren borsalar arasında başta Gate.io olmak üzere Uniswap, Poloniex, OKex, MEXC, LBank ya da ShibaSwap gibi isimler yer alıyor. Bu borsalar KISHU token’lerle çeşitli işlem çiftleri oluşturmuşlar, buna göre kullanıcılar bu kripto paralardan herhangi birisiyle KISHU token sahibi olabilecek. Kripto para piyasası kimi zaman tehlikelerle dolu bir yer haline gelebiliyor. Kötü amaçlı kişiler kullanıcıların fonlarına kastediyor ve bazen de bu durum telafisi kolay kolay mümkün olmayan sonuçlar doğuruyor. Mağduriyetlerin yaşanması hem kripto para ekosistemini hem de kullanıcıları kötü etkiliyor. Bu nedenle hangi platformun alım satım için kullanılacağına varıncaya kadar kullanıcıların dikkatli karar vermesi gerekiyor. Aksi halde demin belirttiğimiz olumsuz sonuçlar meydana gelebilir ve telafisinin mümkün olmadığı zararlar ortaya çıkabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala