bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,968.41 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.54 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 561.11 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.12 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500915 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467052 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153086 2.37%

Justin Sun, Credit Suisse Satın Alımı İçin Teklif Yaptı

justin sun credit suisse satin alimi icin teklif yapti

Tron Blockchain ağının kurucusu olan Justin Sun, yeni satın alımlar için teklifte bulunmaya devam ediyor. Justin Sun Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada İsviçre merkezli banka olan Credit Suisse’nin satın alımı için teklifte bulundu.

Justin Sun, Credit Suisse’yi Satın Almak İstiyor

İsviçre’nin en büyük bankalarından birisi olan Credit Suisse bir süredir zor günler yaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde banka bir kurtarma planı için İsviçre Merkez Bankası’ndan destek talebinde bulunmuştu.

Gün içinde İsviçre’nin en büyük bankalarından birisi olan UBS tarafından satın alınmak istenen Credit Suisse için UBS’nin teklif ettiği tutar 1 milyar dolar olmuştu. Credit Suisse, UBS’nin bu teklifine sıcak bakmazken, İsviçre Hükümeti Credit Suisse için yeni bir kurtarma planı üzerinde düşünmeye başlamıştı.

justin sun credit suisse satin alimi icin teklif yapti 2

Yine kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Credit Suisse için İsviçre Hükümeti, tamamen ya da büyük bir oranda kamulaştırma planları üzerinde çalışıyor. Credit Suisse’nin bu teklife nasıl bir yanıt vereceği şimdilik belirsizliğini korurken, bankayı satın almak için bir kişi daha teklif verdi.

Tron Blockchain ağının kurucusu olan Justin Sun, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Credit Suisse satın alımı için 1.5 milyar dolarlık teklifte bulundu. Credit Suisse’nin bu teklife nasıl bir cevap vereceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala