bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 68,114.25 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.19 2.33%
bnb
BNB (BNB) $ 580.35 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 180.48 7.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520148 1.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472612 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153645 2.88%

İstanbul Blockchain Haftası’nın İlk Günü NFT’ler ile Renkleniyor

Istanbul Blockchain Haftasinin Ilk Gunu NFTler ile Renkleniyor

NFT sektörünün şirketlerin odak noktası hâline geldiği bu günlerde hem yatırımcı hem de sanatçılar açısından heyecan günden güne artıyor. Bu heyecan, İstanbul Blockchain Haftası‘nda da katılımcılarla buluşacak. Sektörden birçok konuşmacı ve katılımcının yer aldığı NFT Günü’nde, ziyaretçiler NFT Galeri’deki heyecan verici koleksiyonları inceleyebilecek.

Istanbul Blockchain Haftası İlk Gününü NFT’ler Süsleyecek

İstanbul Blockchain Haftası, 14 Kasım’daki açılışını NFT içeriğine odaklanan özel bir etkinlik günü ile gerçekleştirecek. NFT’lerin dünya çapında işletmelere ve içerik oluşturuculara sağladığı fırsatların keşfedileceği etkinlikte, küresel NFT pazarındaki önemli karar vericiler ve fikir liderleri bir arada olacak.

Bununla birlikte NFT Günü’nün konuşmacıları arasında Cointelegraph Genel Yayın Yönetmeni Kristina Lucrezia Cornèr, spor dünyasında taraftarlara özel NFT ve blockchain teknolojileri geliştiren Capital Block CEO’su Tim Mangnall, VRFuture İletişim Direktörü Bobby Makepeace, NFTrade CEO’su Ori Levi, Hape’in Kurucu Ortağı Matt Sypien, Lazy Lions Kurucu Ortağı ve CEO’su Ashur gibi isimler yer alıyor.

İstanbul Blockchain Week’i düzenleyen EAK Digital CEO’su Erhan Korhaliller ise etkinlik hakkında şunları kaydetti:

“NFT, günümüz dünyasının parlayan ve yükselişe geçen konularından biri. Web 3.0’ın yakın zamanda hayatımıza girmesiyle birlikte merkeziyetsiz internet kullanımı ve NFT’ler bu sürecin parçası haline geldiler. NFT, Türkiye’de de merak uyandıran ve potansiyeli olduğu düşünülen bir alan olduğu için İstanbul Blockchain Week’in açılışını NFT Günü ile yapmaya karar verdik. NFT Günü’nde NFT dünyasında büyük rol oynayan isimler ve fikir liderleri bizimle olacak. NFT’lerin Türkiye’de ve dünyada benimsenmesi, faydası ve gelecek üzerindeki potansiyel etkilerinin yanı sıra NFT’lerin metaverse, oyun, dijital kimlik, spor ve giyilebilir dijital moda ürünleri gibi birçok konuda entegrasyonu da ele alınacak”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala