bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,980.95 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.94 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 581.25 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 173.61 0.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523013 0.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480574 0.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155087 0.42%

Huobi ABD Pazarına Yeniden Girecek

huobi abd pazarina yeniden girecek1

Çinli kripto para borsası Huobi, ABD pazarına yeniden girmeyi planlıyor. Şirket CEO’su Du Jun, ABD’deki faaliyetlere iki yıllık aradan sonra devam edileceğini duyurdu. 

Huobi CEO’su, “2018′de ABD pazarına girmeye çalıştık ama o dönemde pazara güçlü bir bağlılığımız ve ABD’de iyi bir yönetim ekibimiz olmadığı için hızla geri çekildik” diye konuştu. 

Borsanın ABD’ye girmek için gerekli bir unsur olduğunu düşünmediğini belirten Du, “Varlık yönetiminin, geleneksel finans piyasasını da yansıtan borsadan daha büyük bir iş olmasını bekliyorum” dedi. 

Huobi ABD Pazarına Varlık Yönetimi Alanında Girebilir

Du, CNBC’ye verdiği demeçte, kuruluşun ABD’de bir borsa başlatmak niyetinde olmadığını belirtti. Bunun yerine varlık yönetimi gibi diğer alanlara odaklanılabileceğinin bilgisini verdi. 

CEO, Huobi’nin ABD’ye yeniden girerken ilk olarak hangi işi başlatacağının bilgisini net olarak vermedi. CoinGecko’ya göre küresel ticaret hacminde en büyük 10 kripto para borsasından biri olan Huobi şirketinin ABD’de Coinbase’e rakip olabileceği düşünülüyor. 

2021′in sonunda Huobi, mevcut Çin anakarasındaki kullanıcıların hesaplarını kapattı. Du’nun ifade ettiğine göre, Asya merkezi için Singapur’u seçen şirket, elde ettiği gelirin yaklaşık yüzde 30′unu kaybetti. Ancak CEO, bunun, şirkete uluslararası genişleme için daha fazla ivme kazandırdığını söylüyor.

Huobi şimdi ABD’ye ek olarak, Avrupa’da bir karargah kurmayı araştırıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala