bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,091.90 1.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.91 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 595.76 2.53%
solana
Solana (SOL) $ 136.65 5.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518218 2.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460443 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145795 3.48%

Hungri Games’e 23 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım

Hungri Games'e yeni yatırım (2)

Mobil oyun şirketi Hungri Games, seed yatırım turunu tamamladı. Şirkete yatırım turunda 23 milyon dolar değerleme biçildi. Hungri Games, Boğaziçi Ventures liderliğindeki yatırım turundan 1,9 milyon dolar ile döndü.

Hungri Games’e yeni yatırım

İstanbul merkezli mobil oyun şirketi Hungri Games, 23 milyon dolar değerleme üzerinden 1,9 milyon dolar yatırım alarak kapattı. Hungri Games’in seed finansman turuna Boğaziçi Ventures liderlik ederken, The Sandbox‘un COO’su ve Kurucu Ortağı Sebastien Borget, Roko Finance, Oyunfor, Preston Labs, Triple Dragon, Erol Özmandıracı ve daha önce Hungri Games ile çeşitli projelerde birlikte çalışmış olan Çağlan Tanrıverdi gibi yatırımcılar katıldı.

Hungri Gamese yeni yatirim

Arslan Kiran, Oğuz Kurtalan, Kağan Berk Koçak ve Sevara Shodieva ortaklığında kurulan Hungri, hibrit mid-core oyunlarına odaklanıyor. Şirket, Racing RPG türünde öne çıkan yeni oyunu Metahorse Unity’i önümüzdeki dönemde sunmayı hedefliyor.

Hungri Games, bir süre önce Polygon ile iş birliği yaptığını duyurmuştu. İş birliği ile Metahorse Unity oyuncularına daha sürükleyici ve optimize bir oyun deneyimi sunulması amaçlanıyordu. Metahorse Unity, oyuncuların sanal dünyada atlarını eğitmelerine, yetiştirmelerine ve yarıştırmalarına olanak tanıyor.

Hungri Games’in kurucularından Arslan Kiran, “Seed yatırım turumuzda köklü, tanınmış ve deneyimli yatırım gruplarının, şirketlerin ve kişilerin desteğini almaktan mutluluk ve minnettarlık duyuyoruz. Bu yatırım ile beraber yayınlayacağımız Metahorse Unity’nin ikincil pazarının gelişmesi, sadece web3 oyun ekosistemini canlandırmakla kalmayacak, aynı zamanda oyunculara daha derin ve özelleştirilmiş bir deneyim sunacak. Bu, Hungri Games dünyada gerçek bir etki yaratma potansiyeline sahip. İkincil pazar, oyunun sürdürülebilirliğini ve topluluğun katılımını artıracak, böylece oyun severler için daha zengin ve tatmin edici bir deneyim oluşturacak” ifadelerini kullandı.

The Sandbox COO’su ve Kurucu Ortağı Sebastien Borget de “Hungri Games’in deneyimli ekibini, blokzincir teknolojisini kullanan yüksek kaliteli ve ilgi çekici mobil oyunlar yaratma yolculuklarında desteklemekten memnuniyet duyuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala