bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,552.56 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,946.19 2.14%
bnb
BNB (BNB) $ 571.52 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 162.79 0.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516569 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463533 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150197 3.88%

Grayscale ve Bitwise: Spot Bitcoin ETF’si Yakında Onaylanacak

grayscale ve bitwise spot bitcoin etfsi yakinda onaylanacakfs

ABD’nin Teksas şehrinde düzenlenen CoinDesk’in Consensus 2022’si hızla devam ediyor. Etkinlik kapsamında birçok önemli isim kripto para sektörü hakkında önemli açıklamalarda bulunuyor. Bu açıklamalardan biri de kuşkusuz spot Bitcoin ETF’leri konuşan Grayscale ve Bitwise yöneticilerinden geldi. Bitwise’ın baş yatırım görevlisi Matt Hougan, SEC tarafından onaylanması beklenen spot Bitcoin ETF’nin yolculuğuna dikkat çekti.

SEC, Grayscale ve Bitwise’ın Spot Bitcoin ETF’sine Sıcak Bakıyor

Grayscale’dan David LaValle ve Bitwise’tan Matthew Hougan, Consensus 2022‘deki panelde spot Bitcoin EFT’leri hakkında konuştu. İkili, SEC tarafından gelecek onaylar konusunda iyimser olduklarını vurgulayarak pozitif bir çerçeve çizdi.

grayscale ve bitwise spot bitcoin etfsi yakinda onaylanacakfa

Dünyanın en büyük Bitcoin fonu olan Grayscale Bitcoin Trust’ı (GBTC) yöneten Grayscale ve Bitwise, spot Bitcoin ETF başvuruları için son tarihe doğru yaklaşıyor. Grayscale’in GBTC’yi spot Bitcoin ETF’ye dönüştürme önerisi için SEC’in son tarihi 6 Temmuz olarak belirlediği biliniyor. Aynı konu için Bitwise’a verilen tarih ise 29 Haziran.

Tabii ikili, konuşmalarında SEC’e yönelik eleştirilere de vurgu yaptı. Hougan konuşması sırasında “Kripto endüstrisinde SEC’in sadece hayır dediğine dair bir algı var ve şimdi gerçekler bunu gösteriyor” diyerek aslında kripto sektöründe SEC’in nasıl göründüğüne dikkat çekti.

Consensus 2022 etkinliğinin ilk gününde yaşanan buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala