bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,175.19 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,139.87 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 603.42 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 7.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523868 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471582 6.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149696 7.56%

Genesis CEO’su Küçülme Sonrasında İstifa Etti

genesis ceosu is cikartmalar sonrasinda istifa etti

Kripto şirketleri yaşanan kripto düşüşlerinden olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Kurumsal kripto komisyoncusu Genesis Global Trading, CEO’sunun istifa ettiğini ve işten çıkartmalar yapacağını açıkladı.

Genesis Yönetim Krizi Yaşarken Küçülmeye Gidiyor

Genesis CEO’su Michael Moro, şirketinin iflas eden Three Arrows Capital’e geniş çaplı maruz kalması sonrasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. New York merkezli şirket, maliyetlerini düşürmek için 260 kişilik iş gücünün yüzde 20’sinin de işten çıkartıldığını açıkladı.

genesis ceosu is cikartmalar sonrasinda istifa etti 2

Genesis tarafından yapılan açıklamada, şirketin Operasyon Direktörü Derar İslam’ın kalıcı bir CEO’nun göreve başlamasına kadar geçici CEO olarak atandığını açıkladı. Michael Moro, bu geçiş süreci boyunca Genesis’e danışmanlık yapmaya devam edecek. Şirket ayrıca SAC Capital ve Point72 Asset Management’ın eski başkanı Tom Conheeney’in yönetim kurulu üyesi ve kıdemli danışmanı olarak katılacağını belirtti. Şirket açıklamasında ayrıca risk, uyumluluk ve teknoloji alanlarında yeni üst düzey yöneticilerin işe başladığını açıkladı. Şirketin geçici CEO’su İslam açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bugün duyurduğumuz değişiklikler ve yatırımlar, müşterilerimizin ihtiyaçlarını şu anda ve gelecekte karşılamak adına hizmetlerimizi genişletmeye devam ederken operasyonel mükemmelliğe olan bağlılığımızı da teyit etmektedir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala