bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,789.97 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.16 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 584.51 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 185.74 1.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619588 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649098 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217631 19.65%

GameStop NFT Platformu için Yeni Ortaklıklar Kuracak

gamestop nft platformu icin yeni ortakliklar kuracak

Son dönemde artan popülaritesi nedeniyle birçok kripto para borsası kendi NFT platformlarını piyasaya sürdü. Ancak NFT’ye ilgisi olanlar sadece kripto borsaları değil. Kısa bir süre önce GameStop, NFT ve Blockchain çalışmaları için iş ilanı yayınlamış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Son olarak Wall Street Journal‘da yayımlanan bir rapora göre GameStop, sektörden 20’yi aşkın kişiyi işe aldı ve yeni ortaklıklar için görüşmeler yapıyor.

WSJ’ye göre GameStop, teknolojiyi paylaşmak, Blockchain ve NFT teknolojisini kullanan oyunların yanı sıra, diğer NFT ile ilgili projelerin geliştirilmesi için iki kripto şirketiyle de ortaklık imzalamaya yakın. 

gamestop nft platformu icin yeni ortakliklar kuracak 1

GameStop NFT Çalışmaları için Yeni Ortaklıklar Kuracak

Bir süredir kendi NFT platformu ve Blockchain odaklı ürünleri üzerine çalışmalar yürüten GameStop, Wall Street Journal‘ın kaynaklarını göre operasyonlarını hızlandırıyor. Daha önce sizlerle paylaştığımız üzere, şirket iş ilanı yayımlamış ve Ethereum odaklı yazılım dili Solidity bilen kişiler aramıştı. Bu da şirketin Ethereum ağına odaklandığına dair bir sinyal olabilir.

Diğer taraftan WSJ’ye göre şirket, bir düzine veya daha fazla kripto şirketiyle sektörel anlaşmalar yapmayı ve bu yıl onlara on milyonlarca dolar yatırım yapmayı hedefliyor.

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla GameStop hisselerinin fiyatının, yaklaşık yüzde 20 artığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala