bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,778.89 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,256.20 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 608.01 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 158.27 2.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547703 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507438 0.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161755 2.14%

GameStop’tan NFT’ler ve Blockchain Uygulamaları için İş İlanı

gamestoptan nftler kripto ve blockchain icin is ilani

GameStop tarafından yayınlanan bir iş ilanına göre şirket, NFT‘ler, kripto para birimleri ve diğer blockchain teknolojisi uygulamaları için bir muhasebe uzmanı arıyor. GameStop’un iş pozisyonu için aradığı kriterler arasında; elektronik ticaret muhasebesi konusunda deneyimli olması yer alıyor.

İşe alınan kişi, GameStop’un teknoloji ve iş geliştirme ekipleriyle birlikte çalışmalarını yürütecek. Ayrıca şirketin NFT platformunun operasyonel muhasebe süreçlerini, en üst düzeyde kontrol ve bütünlük ile denetlemekle görevlendirilecek.

gamestoptan nftler kripto ve blockchain icin is ilani 1

GameStop, Nisan ayı başlarında kripto meraklısı bir blockchain analisti için de bir iş pozisyonu açmıştı.

GameStop NFT Platformu İçin Web Portalı Başlattı

Son zamanlarda yayınladığı iş ilanlarına göre GameStop, NFT sektörüne doğru emin adımlarla ilerlemeyi planlıyor. Geçtiğimiz ay GameStop tarafından yayınlanan bir iş listesine göre şirket, Ethereum tabanlı bir Web3 kolu kurmak istiyor.

Şirket bu “Web3 Gaming” rolü için Ethereum, NFT’ler ve Blockchain tabanlı oyun platformları konusunda deneyimli birini aradıklarını açıklamıştı. Geçen ay şirket, “Web3 Gaming Başkanı” da aramaya başladı. Ayrıca kripto varlıklar ile ilgili çok sayıda iş ilanı ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala