bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

FTX’in Yeni CEO’su Eski Yönetimin Davranışlarını Eleştirdi

ftxin yeni ceosu eski yonetimin davranislarini elestirdi

Bir zamanlar dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in iflas mahkemesi süreci devam ediyor. FTX’in yeni CEO’su, şirketin eski yönetimini özel anahtarları Amazon Web Services üzerinde sakladığı için eleştirdi.

FTX’in Yeni CEO’su Eski Yönetimini Eleştirdi

Geçtiğimiz yılın sonlarında iflas başvurusunda bulunan FTX’in Bölüm 11 iflas sürecini denetleyen yeni CEO John Ray III, şirketin eski yönetimini özel anahtarları AWS’de sakladığı için eleştirdi.

ftxin yeni ceosu eski yonetimin davranislarini elestirdi 2

Ray, Aralık ayında Meclis Finansal Hizmetler Komitesi önünde ifade verirken, “QuickBooks’a karşı bir şey yok gayet güzel bir araç. Bununla birlikte milyarlarca dolarlık bir şirket için kullanışlı değil.” ifadesini kullanmıştı. Ray bu ifadesinin ardından kısa bir süre önce mahkemede eski FTX’in eski yönetiminin, “neredeyse tüm kripto varlıklarını sıcak cüzdanlarda tuttuğunu” ifade etti.

Artık gözden düşmüş olan FTX kurucusu Sam Bankman-Fried, kripto imparatorluğunun çöküşüyle pek çok eleştirinin hedefinde yer aldı. Yeni FTX CEO’su Ray, daha önce Enron’un tasfiyesini de denetledi ve FTX’in çöküşünde yöneticilerin deneyimsiz ve bilgisiz olmasının büyük bir payının olduğunu dile getirdi.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala