bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,967.41 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.38 2.84%
bnb
BNB (BNB) $ 560.44 2.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.28 7.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501547 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467868 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153114 3.69%

FTX, Visa Destekli Kripto Banka Kartını Duyurdu

ftx visa destekli kripto banka kartini yayinladi

Kripto para borsası FTX, Visa destekli kripto banka kartının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu yeni ödeme aracı ile beraber, kart sahipleri dünya genelinde kendi kripto para birimleriyle sıfır ücretli işlem yapabilecek.

Bunun yanında FTX, herhangi bir idari ücret veya işlem işlem ücreti talep etmeyeceğini belirtti. FTX hesaplarında tutulan kripto para birimini, POS işlemleri sırasında otomatik olarak ilgili itibari para birimine dönüştürülecek.

FTX’in Visa Destekli Kripto Banka Kartı Piyasaya Sürüldü

Kripto para borsası FTX, Visa destekli kripto banka kartının piyasaya sürüldüğünü açıkladı. Açıklama FTX CEO’su Sam Bankman-Fried Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Web sitesi üzerinden yapılan açıklamada yeni FTX Visa destekli banka kartının ücretsiz olduğu belirtildi. FTX kart sahipleri ödeme yöntemi ile beraber dünya çapında Visa’nın geçerli olduğu yerlerde, kripto para birimlerini işlem ücreti olmadan kullanabilecek.

Hatırlatmak gerekirse Visa kartları aracılığıyla dijital para birimlerini harcamasına ve dönüştürmesine izin vermek için FTX dahil olmak üzere 50’den fazla kripto para şirketi ile ortaklık kurmuştu. Son olarak Visa demişken, ödeme devi  merkez bankası dijital para birimi (CBDC) kullanıma sunulmasını destekleyecek yeni bir altyapı geliştirmek için Blockchain teknoloji sağlayıcısı ConsenSys ile işbirliği yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala