bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,984.88 2.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.24 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 593.55 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 136.09 5.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514798 1.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454545 2.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145156 3.83%

FTX, Genesis’in Talebine İtiraz Etti

ftx genesisin talebine itiraz etti

Bir zamanlar dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in iflas mahkeme süreci devam ediyor. Şirket, bir başka iflas eden kripto şirketi Genesis’in talebi konusunda itiraz adımı attı.

Genesis’in Ek Süre Talebine FTX İtirazı

Sam Bankman-Fried’in kurucusu olduğu kripto para borsası FTX Trading Ltd. ve iştirakleri, bir mahkeme dosyasına göre, iflas eden kripto kredi kuruluşu Genesis Global Holdco’nun diğer alacaklılarının bir kısmına katılarak mahkeme aracılı uzlaşma görüşmelerinin uzatılmasına itiraz etmiş durumda.

Genesis’in önemli bir alacaklısı olduğunu iddia eden iflas eden kripto para borsası FTX, Mayıs ayında sürmekte olan ve Genesis ile ana şirketi Digital Currency Group ile kripto borsası Gemini Trust Co. gibi alacaklıları içeren mahkeme tarafından atanan arabuluculuğa davet edilmediğini belirtti.

Bununla birlikte FTX, Genesis’in şirketin tasfiye edilmemiş alacaklılarının sıfır olarak tahmin edilmesi için başvuruda bulunduğunda hazırlıksız yakalandığını dile getirdi. FTX tarafından yapılan dosyalamada, Genesis’in kendilerine 3.9 milyar dolarlık borcunun olduğu ifade edildi.

Son olarak Genesis ise, FTX’in taleplerinin reddedilmesi gerektiğini ve bunun “alacaklı dağıtımlarının zamanlamasında ve miktarında gereksiz gecikmelerden kaçınmak ve Bölüm 11 planının onaylanmasını hızlı bir şekilde sürdürmek için kritik önem taşıdığını” söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala