bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,899.12 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.83 0.15%
bnb
BNB (BNB) $ 587.84 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 146.10 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528409 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457487 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160293 2.54%

FTX Europe, Web 3 için Müzik Festivali Tomorrowland ile Ortak Oldu

ftx europe web 3 icin muzik festivali tomorrowland ile ortak oldu

Kripto para birimlerinin benimsenmesinin yanında web 3 teknolojisi de birçok alanda kendisine yer bulmaya başladı bile. Bu kez bir adım da FTX kripto borsasının Avrupa kolu olan FTX Europe‘dan geldi. FTX Europe web3 özelliklerini festivale entegre etmek için Tomorrowland adlı bir elektro müzik festivaliyle ortaklık kuruyor. 

FTX Europe’dan Web 3 Girişimi için Ortaklık

FTX kripto borsasının Avrupa kolu olan FTX Europe ve müzik festivali Tomorrowland ile yapılan ortaklık; Web3 ve NFT sektörüne katkı sağlayacak. Ayrıca ortaklık, sanat, müzik ve biletleme için NFT‘lere, metaverse tabanına ve kripto para birimi ödemelerine odaklanacak.

ftx europe web 3 icin muzik festivali tomorrowland ile ortak oldu 2

Söz konusu festival, katılımcılarının daha geniş bir festival deneyiminin bir parçası olarak toplam 6.500 NFT‘nin ilk 1.500’ünü toplamasını sağlayacak. 

Tomorrowland’in kurucusu Michiel Beers konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Web3’ün evrimi, sonsuz hayal gücümüz için birçok olanak ve önümüzdeki yıllarda topluluğumuzun bağlarını sıkılaştırma fırsatı sunuyor.

FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried ise şunları söyledi:

Web3, NFT ve kripto ile ilgili girişimlerini destekleyerek gerçekten benzersiz ve büyülü olaylarını dijital alana getirmek için Tomorrowland ile ortak olmaktan gurur duyuyoruz.

Son olarak hatırlatmak gerekirse FTX.US NFT koleksiyonunu başlatmak için Coachella müzik festivali ile ortaklık kurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala