bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

FTT Arzının Yüzde 5’i Hala Binance’in Elinde

FTT Arzinin Yuzde 5i Hala Binancein Elinde

FTX‘in yaşadığı kriz neredeyse bütün kripto dünyasının dilinde. Şirketler ard ardına FTX ile etkileşimlerinin olmadığını açıklarken bazı şirketler de FTX kaynaklı zararları açıklıyorlar. Doğal olarak bu durum yatırımcıların da canını sıkıyor. Konu hakkında sessizliğini bozan FTX CEO’su Sam Bankman-Fried yaptığı açıklamada işi batırdığını söyledi. Bu savaşın kazananı Binance ise FTT arzının yüzde 5‘ini elinde tutmayı sürdürüyor.

FTT Arzinin Yuzde 5i Hala Binancein Elinde 1

FTX Çöktü, Ancak FTT Arzının Yüzde 5’i Hala Binance’in Elinde

Binance kripto para piyasasında oldukça kritik bir konuma sahip. Özellikle Binance’in ilk olarak FTX‘i satın almak istemesi ancak sonrasında vazgeçmesi piyasayı oldukça karıştırdı. Ancak her ne kadar Binance kendisini FTX’ten ayırmış gibi gözükse de durum tam olarak öyle değil. Öyle ki Binance’in elindeki FTT miktarı, toplam FTT arzının yüzde 5’ine (17 milyon FTT) tekabül ediyor. Bu miktar haberimizin yazımı itibarıyla 65 milyon dolar değerinde.

Günlük hacmi geçmiş 50 milyon ila 100 milyon dolar arasında olan token, Binance CEO’su Changpeng Zhao‘nun borsanın FTT’sini sattığını onaylamasının ardından gün içinde 1.6 milyar dolara fırladı. Binance‘in anlaşmanın sona erdiğini duyurduğunda ise 4.4 milyar dolarlık hacim ile zirve yaptı. FTT‘nin fiyatı ise haberimizin yazımı itibarıyla 3.2 dolar seviyesinde. Güncel fiyat ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala