bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,688.33 5.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 3.63%
bnb
BNB (BNB) $ 559.71 2.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.91 9.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500992 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461932 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152266 5.08%

Fenerbahçe Token (FB) nedir?

Fenerbahce Token FB 1

Fenerbahçe Token (FB), Ethereum blokzincirinde geliştirilen Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi taraftar token’ıdır.

(FB) Fenerbahçe Token Nedir?

Fenerbahçe Token (FB), Ethereum Blockchain’i üzerinde yer alan ERC-20 prensibine dayanan bir taraftar token’ıdır. Paribu ve Fenerbahçe Spor Kulubü iş birliği ile üretilmiştir. Fenerbahçe Token (FB), 9 Ağustos 2021 tarihinde ön satışa sunulmuştur. Token’ın arzı Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluş yılına atıfta bulunularak 190,700,000 yani 190 milyon 700 bin olarak belirlenmiştir. Fan Token’lar dünyada birçok ülkenin spor kulüpleri tarafından futbol tutkunları ile buluşmuştur.

Türkiye’de de taraftar token’ı olan spor kulülerinden biri de Fenerbahçe Spor Kulubü’dür. Fan token’lar taraftarları ile spor kulüpleri arasındaki bağları kuvvetlendirmeyi amaçlamaktadır. Token sahibi kullanıcılar, futbol coşkularını yaşarken aynı zamanda yatırımlarını da değerlendirmektedir.

Fenerbahçe Token (FB), futbol tutkunları tarafından ön satışı esnasında hızla tüketilmiştir. Hizmet token’ları olarak da ifade edilen Utility Token özelliği taşımaktadır. Kullanıcılarına sunduğu birçok avantaj ile Fenerbahçe Token (FB), utility token özelliğini yansıtmaktadır. Fenerbahçe Token (FB), taraftarlarına özel birçok hizmet sunmaktadır. Sporseverler Fenerbahçe Spor Kulubü ile daha fazla etkileşime girme fırsatını yakalamaktadır.

FB Token

Kullanıcılar İçin Fenerbahçe Token (FB)

Dünyada birçok ülkenin spor kulüplerine ait fan token’lar bulunmaktadır. Fan token’lar spor kulüpleri ile taraftarlar arasında bir köprü görevi üstlenmektedir. Bu sayede futbol severler coşku ile takımlarına destek olurken aynı zamanda yatırımlarını da değerlendirebilmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü de diğer fan token’a sahip olan takımlar gibi, kendi resmi taraftar token’ını futbol severler için çıkarmıştır.

Fenerbahçe Token (FB) bir taraftar token’ıdır ve taraftarın yararına birçok avantaj barındırmaktadır. Sporseverler Fenerbahçe Token (FB) ile, yatırımlarını değerlendirmekte ve aynı zamanda birçok avantajdan faydalanabilmektedir. Takımlarına ait bir token’ı kullanmak, futbol coşkusunu yaşayanlar için ayrı bir aidiyet duygusu da hissettirmektedir. Fenerbahçe Token (FB) sahibi kullanıcılar, marş seçimlerinde, forma tasarımlarında ve tesisteki bölüm adlarında fikir sahibi olmaktadır. Token sahipleri, sporcular ve yöneticiler ile tanışma, imzalı forma kazanma şansı ve stadyum turu gibi fırsatlardan yararlanmaktadır.

Fenerbahçe Token (FB) Fiyat

Şu anda 1 Fenerbahçe Token TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Fenerbahçe Token dolardır.

Fenerbahçe Token fiyatı son 24 saatte  değişim ile şu anda  TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Fenerbahçe Token hacmi  dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise  dolardır.

Fenerbahçe Token (FB) Grafik

Kripto paralar, birçok alanda kullanılmaktadır. Son dönemlerde kullanıldığı alanlardan biri de fan token’lardır. Fan Token’lar taraftar token’larıdır. Spor kulüplerinin taraftarı ile etkileşimini artırmak amacıyla çıkarılmaktadır. Bu etkileşim ile futbol coşkusunu yaşayan token sahipleri takımlarına destek olarak spor kulüplerinin de gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün taraftarlarına özel çıkardığı Fenerbahçe Token (FB) grafiği..


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala