bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Ethereum’da Devnet Üzerinde Staking Çekim İşlemleri Test Ediliyor

ethereumda devnet uzerinde staking cekim islemleri test ediliyor

Ethereum’un Merge yükseltmesi geçtiğimiz aylarda başarılı bir şekilde gerçekleşmişti. Ethereum geliştiricileri, devnet üzerinde staking para çekme işlemlerini test etmeye başladı.

Ethereum’da Staking Para Çekme İşlemleri Test Ediliyor

Ethereum geliştiricileri, şu anda ağda eksik bir özellik olan doğrulayıcı staking para çekme işlemlerini test etmek için bir geliştirici ağı yayınladı.

Ethereum geliştiricisi Marius Van Der Wijden, devnet’in Ethereum’un Shanghai isimli yükseltme planı ile gelecek yıl doğrulayıcı staking para çekme işlemlerini açmaya hazırlanmaya yardımcı olacağını söyledi. Özelliğin eksikliği, Ethereum’un hisse kanıtı konsensüsüne geçmesinden sonra merkezileştirme riskleri hakkında bazı korkuları da beraberinde getirmişti.

ethereumda devnet uzerinde staking cekim islemleri test ediliyor 2

Konu hakkında açıklama yapan Van Der Wijden, “Yeni özellik, tüm bu uygulamalarda para çekmeyi mümkün kılan ilk devnet ve ileriye doğru atılmış büyük bir adım. Ayrıca, diğer müşterilerin de ağa katılarak uygulamalarını test etmelerine yardımcı oluyor.” dedi.

Van Der Wijden, doğrulama yazılımı geliştiren ekipler olan Ethereum müşterilerinin, Shanghai yükseltmesine hazırlanmak ve olası hataları bulmak için staking para çekme işlemlerini test ettiğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala