bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,572.03 4.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,091.13 5.24%
bnb
BNB (BNB) $ 606.61 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 8.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516764 5.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463724 6.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147908 8.22%

ERN Coin Nedir?

ERN nedir

ERN coin, Eternity Chain adlı bir NFT platformunda kullanılan kripto paradır. Etenity Chain platformu kendi topluluğu tarafından yönetilen yenilikçi bir blockchain platformu olarak ifade edilebilir. Burada kullanıcılara özelleştirilmiş sınırlı niteliklerde NFT’ler sunuluyor. Kullanıcıların kendi favori sanatçıları tarafından tasarlanmış işlem kartları yine Eternity Chain kapsamında platformdaki kişilere sağlanıyor. NFT dünyası son zamanlarda oldukça büyük bir yankı uyandırdı. Kripto para piyasasında buna benzer yeniliklerin sürekli yaşandığını görüyoruz. NFT trendine ayak uydurmak Eternity Chain gibi platformlarla mümkün. ERN coin sayesinde çalışmalarına devam eden bu platform kullanıcılarının NFT’lerle ilgili ihtiyaçlarına hitap edecek. Okumakta olduğunuz içerik boyunca Eterenity Chain platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıkların bahsediyor olacağız. Ayrıca burada kullanılan kripto para ERN coin’ler hakkındaki birtakım ilgi çekici verileri yine bu yazıda sizlerle paylaşıyor olacağız.

NFT piyasası kullanıcıların yoğun talebine maruz kalıyor. Bu talep NFT piyasasının her geçen gün hızlı bir şekilde büyümesine neden oluyor. Piyasanın çok hızlı şekilde büyümesi bir anlamda kontrolsüz şekilde gelişmesi manasına da geliyor. Sonuç olarak etrafta dolaşan çok sayıda sahte hesap ve dolandırıcılık olduğuna şahit oluyoruz. Kullanıcıların satın aldığı şeyin gerçek mi yoksa sahte mi olduğunu ayırt etmede zaman zaman sıkıntı yaşadığı ifade ediliyor. Ayrıca, piyasadaki aşırı yoğunluk gelişmekte olan NFT sanatçılarının yeteneklerini sergilemelerini zorlaştırıyor. Üstelik bu sorun NFT’lerin ana akım olarak benimsenmesine giden yolu engelliyor. İşte tam da bu noktada sektörde bulunan mevcut sorunları aşacak bir yenilik ihtiyacı doğuyor. Eternity Chain platformu ve onun kripto parası ERN coin tam olarak bu ihtiyacı karşılamak için var.

Ethernity Chain, kimliği doğrulanmış (Authenticated) değiştirilemez tokenler (NFT) üreten blok zinciri tabanlı bir platformdur. Tanındık kripto para geliştiricilerinden Nick Rose tarafından kurulan Ethernity Chain projesi, dijital sanat ve NFT’lerde yenilik oluşturmayı hedefiliyor. Ayrıca Ethernity Chain dijital koleksiyon ürünlerinin değerini doğru bir şekilde belirlemeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bunun yanında Ethernity Chain platformu NFT’leri sosyal fayda için kullanmayı da hedefliyor. Platform ERN coin aracılığıyla kullanıcılarının hayırsever faaliyetler gerçekleştirmesini kolaylaştırıyor.

ERN coin

ERN Coin Ne Zaman Çıktı?

Nick Rose Ntertsas tarafından oluşturulan Ethernity Chain, NFT’lere yönelik faaliyet verecek şekilde tasarlandı. Platformun amaçları arasında ERN coin vasıtasıyla kullanıcıları hayır faaliyetlerine sevk etmek de yer alıyor. Eternity Chain kullanıcıları hayır kurumlarına yönlendiriliyor ve kullanıcıların topluluğa ne şekilde fayda sağlayabileceği değerlendiriliyor. Nick Rose Ntertsas, Ethernity Chain’in CEO’su ve kurucusudur. Ayrıca Global Wildlife Conservation’da baş dijital görevli olarak görev yapmaktadır. Bundan önce, Yunanistan’da çeşitli konaklama projeleri ve 10X Capital kripto para birimi fonu kurdu. Ntertsas’ın sahip olduğu deneyimler ERN coin’lerin hedeflerine daha emin adımlarla ilerleyebilmesini sağlıyor.

Ethernity Chain, 8 Mart 2021 tarihinde bir toplu satış etkinliği gerçekleştirdi. Bu etkinlik bir kripto para başlatma ekosistemi olarak bilinen Polkastarter üzerinde geçrkleşti. Polkastarter hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için bu platform hakkında hazırladığımız detaylı yazıyı web sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz. Polkastarter, ERN coin projesinin finanse edilmesini sağladı. Proje ekibi topluluğun tüm aktif üyeleri için fayda sağlayıcı çalışmalar ortaya koymaya gayret ediyor. ERN coin projesini başlatmadan önce Ethernity platformu farklı şirketlerden yatırımlar aldı. Bu şirketler kısaca Black Edge Capital, Morningstar Ventures, Spark Digital Capital, Woodstock ve Genesis Block Ventures şeklinde özetlenebilir. NFT alanında çalışma gerçekleştirecek kaliteli bir platformu kurmak çok sayıda yatırımcını bir araya gelmesiyle mümkün oldu.

ERN Coin Fiyatı Nedir?

ERN coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. ERN coin projesinin topluluğa tanıtılması için detaylı bir dosya bulunmuyor. Bunun yerine web kaynakları konu hakkındaki gerekli bilgileri sağlıyor.Coinmarketcap verilerine göre ERN coin’ler piyasaya en fazla 30 milyon adet arz edilecek. Şimdiye dek bu miktarın %43’lük bir kısmının dolaşımda bulunduğunu görüyoruz. Bu oran neredeyse 12,7 milyon ERN coin’e karşılık geliyor.

ERN Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ERN coin 149,52 TL TL’den işlem görüyor. ERN coin fiyatı son 24 saat içerisinde -6.91% değişim gösterdi. ERN coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 4,752,778 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 95,829,936 dolar seviyesinde.

ERN Coin Nedir

ERN Coin Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ERN coin $ 4.59 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle ERN coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 71,6 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ERN coin yılın en düşük seviyesini ise 3,3 dolarla belirledi.

ERN Coin Nasıl Çalışmaktadır?

ERN Coin, Eternity Chain platformunda faaliyet gösteriyor. Bu platform NFT alanında çalışmak için tasarlanmış bir ekosistemdir. ANFT adı verilen ürünleri destekleyen bu ekosistem kullanıcılara doğruluğu teyit edilmiş NFT’ler sunuyor. NFT’ler hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için sitemizde yer alan ilgili yazıyı inceleyebilirsiniz. Eternity Chain, kullanıcıların NFT alıp satabildiği ve içerik üreticilerinin süreçten kar elde edeceği bir platformdur.

ERN Coin

ERN Coin Nasıl Satın Alınır?

ERN coin başta Binance olmak üzere Uniswap, Gate.io, KuCoin, Okex ya da Lbank gibi borsalarda alınıp salıyor. Kullanıcılar istedikleri borsa üzerinden ERN coin satın alabiliyor. Binance BNB, USDT ve BUSD gibi kripto paralarla ERN coin için işlem çifti sağlamış.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala