bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,916.86 2.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,956.99 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 594.95 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.33 1.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508264 0.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444841 0.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151065 6.25%

Elon Musk, Twitter Yönetim Kuruluna Katılmayacak

elon musk twitter yonetim kurulu uyeliginden cekildi

Bilindiği üzere son birkaç gündür Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ın yönetim kuruluna katılacağı haberleri gündemdeydi. Söz konusu açıklama Twitter CEO’su Parag Agrawal’dan geldi. Parag Agrawal, Elon Musk‘ın platformun yönetim kurulunda yer almayacağını belirtti.

Elon Musk, Twitter Yönetim Kurulu Üyeliğine Hayır Dedi

Twitter CEO’su Parag Agrawal, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ın yönetim kuruluna katılamayacağını açıkladı. Agrawal yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

Elon Musk’ın yönetim kuruluna alındığını duyurduğumuz zaman, bize böyle bir durumu artık istemediğini söyledi. İş birliği yapmaktan ve riskleri netleştirmekten heyecan duyduk. Ayrıca, tüm yönetim kurulu üyeleri gibi, şirketin ve tüm hissedarlarımızın çıkarları için hareket etmesi gereken bir şirketin mütevellisi olarak Elon’un en iyi yol olduğuna inandık

Agrawal, Musk’ın Twitter’ın en büyük hissedarı olmaya devam ettiğini ve şirketin onun katkılarına açık kalacağını da sözlerine ekledi.

Bunun yanında belirtmek gerekirse dün Elon Musk, Twitter Blue için ödemelerde Dogecoin (DOGE) seçeneğinin de olabileceğini söyledi.

Ayrıca Elon Musk, Twitter hisselerinin yüzde 9,2’si ile en büyük ortak durumunda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala