bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,981.87 2.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.43 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 593.62 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 136.53 5.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514806 1.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454775 2.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145119 3.76%

Dogwifhat (WIF), PEPE’den koltuğu kaptı!

dogwifhat wif

Solana tabanlı memecoin Dogwifhat, WIF fiyatındaki son yükseliş hareketinin ardından bir çok rakibini geride bıraktı. WIF, CoinGecko verilerine göre memecoin kategorisinde Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’nun (SHIB) ardından üçüncü sıraya oturdu.

En büyük kripto para Bitcoin yeni rekorlara imza atmakta zorlanırken memecoinler zirveden zirveye koştu. Solana ağının en büyük şaka temalı altcoini Dogwifhat, Pazar sabahı itibarıyla 4,63 dolara ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

memecoin siralamasi

29 Mart’ta geçtiğimiz yılın trend coini Pepe’yi geride bırakan WIF, 4,6 milyar dolar piyasa değeriyle tüm kripto paralar arasında 31’inci, kendi kategorisinde ise üçüncü sırada yer alıyor. WIF, bir hafta içerisinde yüzde 105 değer kazanarak yatırımcısının yüzünü güldürdü.


WIF balinası satmamakta ısrarcı

Aylar önce Dogwifhat satın alan kripto yatırımcıları hayal edilemeyecek derecede büyük kazançlar elde etti. Bu oyuncuların büyük kısmı günümüzde kâr satışı yaparken en büyük balina adresi tokenleri elinde tutmaya devam ediyor.

wif balina

CoinStats’ın verilerine göre 0,32 dolar ortalama ile yaklaşık milyon dolar değerinde WIF satın alan balina, bu işlemden yaklaşık yüzde 600 kâr elde etti. Memecoin balinasının elindeki tokenların değeri 140 milyon dolara yaklaşsa da henüz satış yapmadı.

Geçtiğimiz haftalarda söz konusu altcoin hakkında konuşan eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, WIF fiyatının 10 dolara kadar yükselebileceği yorumunu yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala