bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,782.55 4.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.69 2.68%
bnb
BNB (BNB) $ 579.55 3.04%
solana
Solana (SOL) $ 141.81 2.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529104 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464669 2.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140065 5.44%

WIF ve PEPE gibi olabilecek sıradaki memecoin hangisi?

WIF PEPE memecoin

Memecoin boğası tam gaz devam ederken, WIF ve PEPE tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Kripto yatırımcıları, sıradaki memecoin’i aramaya başladı.

Kripto yatırımcıları, memecoin boğasının tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz ay başlayan boğa koşusunda, Elon Musk’ın Dogecoin için sinyal vermesiyle fitil bir kez daha ateşlendi. Gün içerisinde memecoin’ler keskin yükselişler ile zirveye yerleşti.

WIF, son 24 saatte yüzde 55 yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı. Popüler memecoin PEPE de son 24 saatte yüzde 30 yükselerek ATH yaptı.

Milyarlarca dolar piyasa değerine ulaşan memecoin’lerden sonra yatırımcılar potansiyelli memecoin’lere yönelmeye başladı. Peki WIF ve PEPE gibi olabilecek memecoin’ler hangileri?

Bu memecoin’ler WIF ve PEPE gibi yükseliş yaşayabilir

WIF, BONK, PEPE ve FLOKI gibi memecoin’ler milyarlarca dolar piyasa değerine ulaştı. Nispeten pahalılaşan memecoin’ler, yatırımcıları yeni projelere yöneltti. Kripto yatırımcıları, tıpkı WIF ve PEPE gibi tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkabilecek memecoin’leri aramaya başladı.

Memecoin’ler genellikle merkeziyetsiz borsada lansman gerçekleştiriyor. Ethereum ağında oluşturulan memecoin’ler Uniswap üzerinde işlem görürken, Solana ağında oluşturulan memecoin’ler Orca veya Raydium üzerinde işlem görüyor. Bu coin’ler, oldukça riskli varlıklar olarak tanımlanıyor.

Belirli bir statü edinmiş, topluluk oluşturmuş ve aktivite kaydetmiş memecoin’ler ise çeşitli merkezi borsalarda listelenebiliyor. Sizler için çeşitli kriterler üzerinden yola çıkarak WIF ve PEPE gibi olabilecek memecoin’leri derledik. Bu memecoin’lere dikkat!

Milady Meme Coin (LADYS)

Ethereum ağında piyasaya sürülen ve kısa sürede birçok merkezi borsada listelenmeyi başaran Milady Meme Coin (LADYS) dikkat çekiyor. LADYS, CoinMarketCap verilerine göre 277 milyon dolar piyasa değerine sahip durumda. Ayrıca LADYS, son 24 saatte 71,8 milyon dolar işlem hacmi elde etti.

WIF ve PEPE gibi olabilecek LADYS memecoin

LADYS, OpenSea’de NFT koleksiyonu bulunan Milady Maker’ın yerel kripto para birimi olarak biliniyor. NFT koleksiyonunun taban fiyatı ise 4,399 ETH seviyesinde. NFT koleksiyonu ile ünlenen ve memecoin furyasından yararlanan LADYS, kısa sürede sektörde önemli bir yer edindi. LADYS, sosyal metriklerde büyük bir ilerleme kaydetti ve popülerlik kazandı.

Memecoin projesi, LADYS token’ını daha efektif hale getirmek amacıyla stake platformu çıkaracağını ve arz yakım mekanizması oluşturacağını duyurdu.

Ayrıca LADYS, işlem hacmi ve topluluk gücü kriterlerini karşıladığı için ilerleyen günlerde Binance tarafından listelenebilir.

Wen Coin (WEN)

Solana ağında piyasaya sürülen Wen Coin (WEN), kısa sürede popülerlik elde etmeyi başardı. İlk başta merkeziyetsiz borsada lansman yapan WEN, oluşturduğu topluluk ile birlikte hızlı bir büyüme kaydetti.

WEN, CoinMarketCap verilerine göre 253 milyon dolar piyasa değerine sahip. Ayrıca WEN, son 24 saatte 69 milyon dolar işlem hacmi elde etti.

WIF ve PEPE gibi olabilecek WEN memecoin

Memecoin furyasının en önemli blokzincirlerinden birisi olan Solana’da piyasaya sürülen WEN, 233.690 holders’a (cüzdan sayısı) ulaşmayı başardı. Neredeyse çeyrek milyon insanın kişisel cüzdanında tuttuğu WEN, X platformunda 133,800 takipçiye sahip durumda.

WEN’in potansiyelli olma sebebi, Solana ağında yer alması ve Solana degenleri (projeye bağlı yatırımcı) tarafından destekleniyor olmasından kaynaklanıyor. Topluluğu güçlü olan proje, birçok merkezi borsada da yer alıyor. Ancak henüz Binance tarafından listelenmiş değil.

WEN, işlem hacmi, topluluk gücü, piyasa değeri ve aktifliği göz önünde bulundurulursa Binance tarafından listelenebilir.

WEN ve LADYS, piyasa değerleri bakımından WIF’ten oldukça gerideler. Bu iki proje, tıpkı WIF gibi yükseliş yaşayabilirse bu noktadan yüzde 1.000 yapmış olacaklar.

Not: Bu içerik yatırım tavsiyesi içermemektedir. Kripto yatırımcılarının bilgilenmeleri ve öğrenmeleri amacıyla hazırlanmıştır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala