bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,595.31 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,167.05 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 616.23 3.29%
solana
Solana (SOL) $ 147.75 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530231 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474008 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152333 0.42%

DeFi Portföy Takipçisi DeBank, 25 Milyon Dolar Artırdı

defi portfoy takipcisi debank 25 milyon dolar artirdi

DeFi portföy takipçisi DeBank, düzenlediği yatırım turunda 25 milyon dolar toplamayı başardı. Şirket böylece 200 milyon dolarlık bir değerlemeye ulaştı. Finansman turuna Dragonfly Capital, Hash Global, Youbi gibi şirketler katıldı. Ayrıca Coinbase Ventures, Crypto.com, Circle ve Ledger da stratejik yatırımlar yaptı. 

DeBank Finansman Turunda 25 Milyon Dolar Finansman Sağladı

DeBank, finansman turunda portföy izleyicisini ölçeklendirmek için 25 milyon dolar topladı. Toplanan fonların nasıl kullanılacağına dair ayrıntılar ne bir şekilde belirtilmedi. Ancak şirketin projelerini ölçeklendirmeyi ve alan büyüdükçe yeni DeFi kullanıcılarını çekmeyi hedeflediği biliniyor.

DeBank, 2019’da DeFi, Ethereum‘da şekillenmeye başladığında ortaya çıktı. Ancak o zamandan beri portföyünü 16 farklı blok zinciri ağında genişletti. DeBank aslında DeFi için bir arayüz görevi görüyor. Aynı zamanda kullanıcıların merkezi olmayan borsalarda token takası gibi faaliyetlerde bulunmalarına olanak sağlıyor.

Yeni bir sermaye ile DeBank, Zerion ve Zapper gibi piyasadaki diğer rakiplere karşı ayakta durmaya çalışıyor. DeBank’ın duyurusu, kripto fonlama turları için rekor kıran bir yılın sonuna doğru geldi. Hem Zerion hem de Zapper, A Serisi turları 8,2 milyon dolar ve 15 milyon dolar arasında finansman sağladı.

Son olarak belirtmek gerekirse; konu DeFi‘ye gelmişken, DeFi’daki saldırılara da kısaca yer verelim. SlowMist’in yıllık raporuna göre; 2021’de kripto para hackerları, 9,8 milyar dolar ele geçirdi. Bu kayıpların yüzde 73’ünü DeFi olayları oluşturuyor. Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala