bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

Cristiano Ronaldo’nun NFT Koleksiyonu 18 Kasım’da Çıkıyor

cristiano ronaldonun nft koleksiyonu 18 kasimda cikiyor

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile Binance ortaklık kurdu. Kurulan ortaklıkla birlikte Cristiano Ronaldo’nun ilk NFT koleksiyonu için tarih verildi.

Ronaldo’nun İlk NFT Koleksiyonu 18 Kasım’da Satışa Sunulacak

Manchester United’ın başarılı futbolcusu Cristiano Ronaldo, günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance ile ortaklık kurdu. Ronaldo ve Binance arasında kurulan ortaklıkla birlikte ünlü futbolcunun ilk NFT koleksiyonunun 18 Kasım’da satışa sunulacağı açıklandı.

Konu hakkında açıklama yapan Binance Kurucu Ortağı ve Pazarlama Direktörü He Yi, şu ifadeleri kullandı:

Metaverse ve Blockchain’in internetin geleceği olduğuna dair inancımız tam. Daha fazla insanın Blockchain’i anlamasına yardımcı olmak adına bu alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Spor ve eğlence endüstrisi için web3 altyapısını nasıl oluşturduğumuzu göstermek adına Cristiano Ronaldo ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Binance ortaklığı sonrasında açıklama yapan Ronaldo, “Hayranlarım için unutulmaz ve benzersiz bir şey oluşturmamız benim için oldukça önemli çünkü hayranlarım, başarımın büyük bir parçası.” dedi. Son olarak Cristiano Ronaldo, NFT koleksiyonunun yeni parçalarının 2023 yılının başlarında sunmayı planladığını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala