bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,217.94 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,235.00 2.91%
bnb
BNB (BNB) $ 595.33 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 141.00 1.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.5186 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46447 0.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147713 1.25%

Coinbase yönetimine eski İngiliz bakan takviyesi

1inch network coinbasein base agi icin yenilikci adimlar atiyor

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından Coinbase, yönetim kadrosuna kattığı isim ile büyük ses getirdi.

Financial Times’ın paylaştığı habere göre köklü kripto alım-satım platformu, eski İngiliz Maliye Bakanı George Osborne’u küresel danışma konseyine kattı. Anavatanında çeşitli soruşturmalara karşı karşıya kalan Coinbase’in yöneticileri, son aylarda küresel faaliyetlerini geliştirmek için yoğun çalışma sergiliyordu. Dev borsa, kaynaklara yaptığı açıklamada eski bakanın bu alanda aktif olacağını paylaştı:

“Coinbase dünya çapında büyürken Osborne’un içgörü ve deneyimlerine güveneceğiz.”

Coinbase’in İngiltere ile flörtü

Binance’in ABD’de karşı karşıya kaldığı soruşturmalar sonucunda Coinbase’e alan açılacağı beklentisi hakim olsa da düzenleyiciler yerli kripto borsasına benzer tavrı sergiledi. SEC, menkul kıymet yasasının ihlalini iddia ettiği soruşturmalarla şirketin üzerine giderken yöneticiler gözünü okyanus ötesine dikti.

Kaynaklara göre Coinbase kurucusu ve CEO’su Brian Armstrong, Londra’ya yaptığı ziyaret esnasında Nasdaq’da listelenen şirket hisselerini İngiltere’ye taşımak için bazı isimlerle görüştü.

ABD’de kripto para sektörü kıskaç altına alınırken İngiliz hükümeti yeni dünya fırsatlarını değerlendirmeyi tercih ediyor. İngiltere’yi dijital varlık merkezi yapma misyonunu üstlenen yöneticiler, uzun süredir dijital para ve sektör regülasyonları üzerinde çalışıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala