bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,939.94 0.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.57 3.00%
bnb
BNB (BNB) $ 580.02 0.00%
solana
Solana (SOL) $ 172.90 2.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523454 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48116 1.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154915 1.15%

Coinbase CEO’su Armstrong’dan 10 tavsiye

Armstrong ABDnin Kripto Duzenlemesinden Cin Kazancli Cikacak

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, geliştiricilere yönelik 10 kripto fikrini açıkladı. Armstrong, ayı piyasasında geliştiricilerin flatcoin’lerden zincir üstü reklamlara kadar farklı kripto konseptleri üzerinde çalışmalarını tavsiye etti.

Coinbase CEOsu Brian Armstrong Son On Yili Değerlendirdi

Armstrong’dan kriptonun geleceği için 10 fikir

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, kriptonun geleceğine dair en çok heyecan duyduğu on fikri açıkladı. Geliştiricilerin ayı piyasasını kullanarak bu fikirleri bir sonraki seviyeye taşıyabilecekleri umudunu paylaştı. Armstrong, 30 Ağustos’ta paylaşılan blog yazısında “Birilerinin çıkıp bunları inşa etmesi umuduyla en iyi 10 fikrimi paylaşmaya karar verdim” dedi.

Coinbase patronunun ilk fikri, satın alma gücünü korumak için enflasyonu takip eden, varlık sepeti veya algoritmik yaklaşımla desteklenen bir stablecoin olan “flatcoin” oldu. Armstrong, insanların Bitcoin harcama konusunda isteksiz olduğunu ifade etti. İkinci fikir, zinciriçi aktiviteye dayalı olarak cüzdan adreslerine ya da ENS isimlerine itibar puanları atayan bir sistem oldu.

Armstrong, zincir üzerindeki reklamların potansiyeline de dikkat çekti. Bu reklamların ödemeleri belirleyebilen akıllı sözleşmelere ve hangi reklamların gösterileceğini seçebilen cüzdanlara sahip olabileceğini ifade etti.

Armstrong’un diğer önerileri arasında zincir üzerinde sermaye oluşumu, bağış toplamanın demokratikleştirilmesi, kürsel kripto iş ilanları için pazar yeri, Layer-2 için gizlilik, zincirüstü eşler arası borsa, zincirüstü oyunlar ve daha fazla gerçek dünya varlık tokenizasyonu yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala