bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Coinbase Brezilya Genişlemesini Duyurdu

coinbase brezilya genislemesini duyurdu

Kripto para borsası Coinbase, Brezilya’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Şirket yayımladığı son blog gönderisinde Brezilya genişlemesi hakkında bilgi verdi.

Coinbase, Brezilya Operasyonları İçin İşe Alımlara Devam Ediyor

Son dönemlerde işten çıkartma ve işe almadıkları kişileri “Yetenek Merkezi” adıyla bir veri tabanına eklemesiyle eleştirilerin odağında olan kripto para borsası Coinbase, Brezilya lansmanına hazırlanırken, şirketin Brezilya operasyonları yönetecek kişileri açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Coinbase’in Brezilya Ülke Direktörü Fabio Plein olarak açıklandı. Şirket blog gönderisinde ülke direktörünün yanında bir mühendislik ekibi oluşturmaya devam ettiğini ve düzenleyici kurumlar, finans kurumları ve başlangıç kurucuları ile ilişkiler kurmaya devam ettiklerini belirtti.

coinbase brezilya genislemesini duyurdu 2

Brezilya’daki kripto potansiyelinin muazzam olduğuna inandığını belirten Coinbase, Brezilya genişlemesi ile Latin Amerika’ya ve ötesine liderlik etmek için çalışmalarını sıklaştıracağını belirtti. Brezilya Merkez Bankası Başkanı Roberto Campos Neto’nun Blockchain, kripto paralar ve finansın geleceğini şekillendiren diğer yeniliklerle ilgili özel politika girişimleri başlatmasından dolayı heyecanlı oldukları belirtildi. Coinbase ayrıca güvenilir ve esnek bir kripto ekosisteminin kurulması için yeni iş birlikleri üzerinde çalıştıklarını, düzenleyicilerin ve politika yapıcıların önceliklerini ve endişelerini dinlemeye ve onlardan öğrenmeye devam edeceklerini belirtti. Şirket blog güderisinde Brezilya lansmanının ne zaman gerçekleşeceğini ise açıklamadı.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala