bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,876.51 1.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,937.95 3.18%
bnb
BNB (BNB) $ 553.67 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 133.02 10.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512084 5.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446143 5.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.128222 4.01%

Coinbase Teklifini Sonlandırdığı Kişileri Veri Tabanında Topladı

coinbase teklifini sonlandirdigi kisileri veri tabaninda topladi

Kripto para borsası Coinbase son dönemde işçi çıkartmaları ve iş teklifi sonlandırmaları ile eleştirilerin odağındaydı. Coinbase son olarak iş teklifini iptal ettiği kişiler için bir veri tabanı başlattığını duyurdu.

Coinbase İşe Almadığı Kişiler İçin Yetenek Merkezi Başlattı

Coinbase kısa bir süre önce işe alımları dondurmuş ve işe alım tekliflerini de iptal etmeye başlamıştı. Coinbase’in sebep olduğu bu mağduriyeti nasıl gidereceği merak edilirken, şirket istihdam etmek üzere olduğu ancak işe almadığı kişilere yönelik bir kamu veri tabanı oluşturduğunu açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre sözde Yetenek Merkezi, “Son işe alım güncellememizden etkilenen harika insanların listesini” içeriyor ve diğer şirketlerin yetenekli kişilerle iletişim kurmasını sağlıyor. Coinbase’in yeni hizmetinde pek çok alanda iş arayan kişilerin mevcut şirketleri ve iletişim bilgileri bulunuyor. Siteye ayrıca diğer kullanıcılar da kaydolabiliyor.

coinbase teklifini sonlandirdigi kisileri veri tabaninda topladi 2

Coinbase’in bu hamlesi pek çok kişi tarafından büyük bir tepki çekti. İş teklifleri iptal edilen kişiler için bir veri tabanı başlatılmasını acımasızlık olarak nitelendiren kullanıcılar, şirketin Yetenek Merkezi hizmeti hakkında olumsuz yorumlarda bulundu. Coinbase gelen tepkiler üzerinde şimdilik bir açıklamada bulunmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala