bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,014.42 2.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,198.00 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 599.99 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 153.67 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527753 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479361 6.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155392 3.22%

Circle, Sınır Ötesi Hizmetler Sunmak için Singapur’da Lisans Aldı

circle buyumeye odaklandi yeni ise alim plani

Kripto para odaklı şirketler son dönemde ülkelerden lisans alarak çalışmalarını hızlandırıyor. Bu kez lisans alarak gündemde yer alan isim Circle oldu. Circle, dijital ödeme token hizmetleri, sınır ötesi ve yurt içi para transferi gibi belirli finansal hizmetler sunmak için Singapur’da Büyük Ödeme Kuruluşu Lisansı aldı.

Circle da Singapur’da Lisans Alan Şirketler Arasına Katıldı

Circle, geçtiğimiz kasım ayında prensipte onay aldıktan sonra, Singapur’da dijital ödeme hizmetleri için Major Payment Institution (MPI) lisansını aldı.

USDC’nin ihraççısı Circle, resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Circle Singapore’un Büyük Ödeme Kuruluşu (MPI) Lisansı aldığını paylaşmaktan onur ve heyecan duyuyoruz. Artık Singapur’da sınır ötesi ve yurt içi para transferi hizmetlerinin yanı sıra dijital ödeme hizmetleri sunabiliyor ve inovasyonu desteklemek, teklifleri genişletmek, müşterilere ve paydaşlara daha fazla değer sunmak için uzmanlığımızdan tam olarak yararlanabiliyoruz.

Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından verilen lisansın, Circle Singapore’un şehir devletinde dijital ödeme hizmetleri, sınır ötesi para transferi hizmetleri ve yerel para transferi hizmetleri sunmasına izin verdiğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala