bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,132.18 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.13 0.39%
bnb
BNB (BNB) $ 561.71 1.66%
solana
Solana (SOL) $ 144.09 1.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514707 4.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.493883 9.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15555 2.95%

CEEK Coin Nedir? CEEK Coin Yorum ve Geleceği 2022

CEEK VR CEEK Coin Nedir Yorum Grafik Geleceği

Bu yazımızda CEEK coin nedir, kripto para birimi CEEK VR (CEEK) nedir, CEEK coin nasıl satın alınır gibi sorulara cevap vermeye çalıştık. İşte CEEK coin yorum ve geleceği hakkında detaylar…

Sanal gerçekliği arttırılmış gerçeklikle birleştirmekle kalmayıp ortaya muhteşem bir fikir ve proje çıkaran CEEK VR (CEEK) Coin, mutlaka incelenmesi gereken bir projedir.

CEEK Coin Nedir? CEEK Coin Yorum ve Geleceği 2022

CEEK Coin Nedir?

CEEK VR (CEEK) Coin, kendine has metaverse evreninde sanatçılarla hayranlarını birleştirerek konser, tiyatro vb. etkinlikleri arttırılmış gerçeklikle sunan bir projedir.

Hem kendi oluşturduğu metaverse evreni hem de bu evrene özel üretilmiş VR gözlük setiyle piyasaya çıkan CEEK VR, bir anda tüm dünyada dikkat çekmiş ve hızlıca yapım şirketleri ve sanatçılarla anlaşmalar yapmaya başlamıştır.

Bu anlaşmalarla adını daha fazla duyurmayı başaran CEEK VR Coin, buna paralel olarak da kendine oldukça yüksek bir yatırımcı kitlesi bulmuştur.

CEEK VR (CEEK) Coin Geleceği

Metaverse projesi olarak büyük oranda metaverse oyunları üreten projeler yerine benzersiz bir fikirle ortaya çıkan CEEK Coin, bu adımıyla zaten aynı kategorideki birçok projenin önüne geçmiştir.

Kısa zamanda gerçekleştirdiği iş anlaşmaları, yatırımcı sayısı, projeyi destekleyen topluluk gibi faktörler de göz önüne alındığında CEEK VR (CEEK) Coin’in ileride çok daha fazla konuşulacağı kaçınılmaz!

CEEK VR (CEEK) Coin Yorumları

CEEK VR (CEEK) Coin, neredeyse sıfıra yakın olumsuz yorum ve eleştiriye sahiptir.

Başarılı olan metaverse oyunları yerine gerçekten de reel dünyada en çok ihtiyaç duyulan büyük bir sektörü ve boşluğu blockchain projesi olarak metaverse dünyasına kazandıran CEEK VR (CEEK) Coin, bu sayede dünya genelinde birçok kişi için oldukça büyük bir proje olarak görülmektedir.

CEEK VR (CEEK) Coin Kaç TL?

CEEK VR (CEEK) Coin, yazı tarihi ve saatinde 6,03 TL üzerinden işlem görmektedir.

Toplam arzı 1.000.000.000 CEEK olan kripto paranın ATH seviyesi 17,74 TL, ATL seviyesi ise 0,014 TL olarak kayıtlara geçmiştir. Toplam arzının 744.176.729 adeti dolaşımda olan CEEK Coin’in kalan arzının da bu yılın sonuna kadar dolaşımda olması beklenmektedir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala