bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,102.71 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,186.43 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 605.81 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 154.58 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544659 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.513709 0.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158585 1.24%

Cash App, Lightning Network Entegrasyonu Getiriyor

cash app lightning network entegrasyonu getiriyor

Kısa bir süre önce kısıtlı bir kullanıcı kitlesinin Cash App üzerinden Lightning Network seçeceğini kullanabildiğine dair gelişmeleri siz okurlarımız ile paylaşmıştık. Son olarak şirket tarafından yapılan açıklamalara göre Cash App, önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılarının Lightning Network üzerinden Bitcoin (BTC) transferi yapmasına olanak tanıyacak.

cash app lightning network entegrasyonu getiriyor2 2

Cash App ile Lightning Network Kullanarak Bitcoin Transferi

İlk olarak 2019 yılında ortaya atılan planını gerçekleştiren Cash App, Lightning Network‘ü popüler uygulamasına entegre ediyor. Lightning entegrasyonu, Block tarafından finanse edilen ve Spiral tarafından geliştirilen Lightning Development Kit ile gerçekleştirilecek.

Böylelikle Cash App müşterileri, Lightning Network ödemelerini kabul eden herhangi bir uyumlu cüzdana ücret ödemeden Bitcoin (BTC) gönderebilecekler.

Konuyla alakalı olarak açıklama yapan Cash App, şunları kaydetti:

“Önümüzdeki haftalarda, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Cash App müşterileri, dünyanın herhangi bir yerindeki herkese ücretsiz olarak Bitcoin göndermek için Lightning Network’ü kullanabilecek. Müşteriler, Cash App’ten herhangi bir harici uyumlu cüzdana, bir arkadaşa, aile üyelerine, kendi kendini yöneten bir cüzdana veya Lightning Network ödemelerini kabul eden herhangi bir satıcıya sıfır ücretle uluslararası olarak Bitcoin gönderebilir.” 

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla ve CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin (BTC) 41.546 dolardan fiyatlandığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala