bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,550.29 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.69 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 612.11 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 144.53 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533985 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477768 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151579 0.14%

Cardano Kurucusuna Göre Güzel Şeyler Zaman Alır

cardano kurucusuna gore guzel seyler zaman alir

Cardano topluluğu kısa bir süre önce neden Bitcoin ve Ethereum gibi büyük olamadıkları konusunda bir açıklama yapmıştı. Cardano’nun kurucusu ise bu açıklamalar sonrasında bir paylaşımda bulundu.

Cardano Kurucusu Topluluğa Mesaj Gönderdi

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, gotik bir mimari şaheserle poz verirken, “Bazen ne kadar sürerse sürsün insanların güzel şeyler inşa etmesine izin vermeniz gerekir” paylaşımını yaptı. Hoskinson’un bu paylaşımı sonrasında Twitter kullanıcıları tweet’e çeşitli anlamlar yükledi. Yüklenen anlamlardan birisi de Hoskinson’un kurucusu olduğu Cardano ağı ile ilgiliydi. Çoğu Twitter kullanıcısı Hoskinson’un bu paylaşımını Cardano ekosisteminin inşasını ima etmek için paylaştığını belirtti.

Yapılan paylaşım sonrasında bir Twitter kullanıcısı “Yani Cardano 140 yıl sonra hazır olacak mı?” sorusunu iletti. Bu soru üzerine Genius Yield resmi Twitter yöneticisi “Güzel, karmaşık ve sağlam şeylerin inşa edilmesi zaman alır. Bununla birlikte parça parça, Cardano’yu topluluğumuz, ekosistemimiz ve dünya için bir endüstri standardı haline getireceğiz.” paylaşımını yaptı. Bir başka Twitter kullanıcısı ise “Bu tweet çok havalı… Cardano’nun ilerlemesiyle nasıl bağlantılı olduğunu pek çok şekilde yorumlayabilirsiniz. Benim görüşüm; Cardano, tıpkı bu görkemli mimari parçası gibi hiç bitmeyen bir proje. İlk domino taşının düşmesine fayda sağlamak için tuğla tuğla inşa edilecek.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala