bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,226.94 3.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,049.79 2.92%
bnb
BNB (BNB) $ 597.97 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 152.63 7.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520646 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462993 2.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153231 7.51%

Cantor Fitzgerald Cephesinden Kripto Açıklaması

cantor fitzgerald cephesinden kripto aciklamasi

Dünya genelinde kriptoya olan ilgi artmaya devam ediyor. Küresel finansal hizmetler firması Cantor Fitzgerald, kurumsal alandaki kripto yönelimi hakkında açıklamada bulundu.

Cantor Fitzgerald’a Göre Kurumsal Alanda Kriptoya İlgi Artıyor

Cantor Fitzgerald yetkilisi Elliot Han’a göre kripto kurumsal yatırımcılar için ilgisini kaybetmiş gibi görünse de bu alanın kriptoya olan ilgisi devam ediyor ve artıyor.

cantor fitzgerald cephesinden kripto aciklamasi 2

Cantor Fitzgerald’ın kripto, Blockchain ve dijital varlık yatırım bankacılığını yöneten Elliot Han, yaptığı açıklamada, kriptoda kalan kurumsal firmaların farklı kullanım alanlarını araştırdığını ifade etti. Elliot Han yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı:

Şu anda bu alanda çok fazla heyecan bulunuyor. Burada konuya pek çok farklı perspektiften ve açıdan bakan çok sayıda şirket bulunuyor. Öğrenmeye ve daha fazla anlamaya çalıştığımız şey de bu.

Han bununla birlikte piyasanın bu köşesi için ortaya çıkan en büyük konulardan birisinin, altın gibi gerçek dünya varlıklarını Blockchain üzerine “tokenize” etme becerisi olduğunu belirtti. Han son olarak kurumlarda artık kripto anlamında çok fazla olgunluk gördüklerini ve bu algının yavaş yavaş yerine oturmaya başlayan düzenlemelere bağlı olduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala