bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,181.73 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,216.72 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 604.02 4.39%
solana
Solana (SOL) $ 154.16 1.84%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536926 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.510062 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161777 1.04%

Deloitte Cephesinden Blockchain Adımı

deloitte cephesinden blockchain adimi

Şirketlerin Blockchain teknolojilerini benimseme oranı hızla artıyor. Muhasebe firması Deloitte cephesinden Blockchain adımı geldi.

Deloitte, Dijital Kimlik Bilgileri İçin Blockchain’i Benimsiyor

Büyük Dörtlü veya Big Four, dünyadaki en büyük dört profesyonel hizmet ağına atıfta bulunan ve bu şirketlerden birisi olan Deloitte cephesinden Blockchain hamlesi geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, “tipik olarak verimsiz” doğrulama süreçlerinin kolaylaştırılması adına, müşterilerin doğrulama kimlik bilgilerini tek bir dijital cüzdanda saklamalarına imkân sağlamak adına Blockchain teknolojisini entegre ettiğini dile getirdi.

deloitte cephesinden blockchain adimi 2

Şirket tarafından yapılan açıklamada Deloitte, müşterilerine yeniden kullanılabilir dijital kimlik bilgilerinin verilmesini sağlamak adına bir Polkadot parachain olan KILT Protokolü teknolojisini entegre ettiğini duyurdu. Söz konusu entegrasyon, Deloitte’un Müşterini Tanı (KYC) ve İşletmeni Tanı (KYB) doğrulama süreçlerinin verimliliğini artırmayı planlıyor.

Söz konusu açıklamada, KYC ve KYB sertifikalarının kâğıt üzerinde düzenlenmesi ve sadece bir tanesine ihtiyaç duyulduğunda birden fazla veri noktası gerektiren kimlik doğrulama talepleri de dahil olmak üzere standart ve “tipik olarak verimsiz” süreçlerin genellikle “süreçte gereksiz iş yüküne” sebebiyet verdiğini ve Blockchain teknolojisi ile bunun önüne geçileceği ifade edildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala