bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,135.38 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,926.41 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 591.84 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 0.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504817 0.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440549 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143179 0.07%

Boyner, NFT Temalı Ürünler Çıkarmaya Hazırlanıyor

boyner nft temali urunler cikarmaya hazirlaniyor 2

Her gün yeni bir şirketin NFT dünyasına adım attığına hep birlikte şahit oluyoruz. NFT sektörünün gelişmesi ile beraber birçok dev marka da NFT işbirlikleri gerçekleştiriyor. Bu kez bir NFT adımı da Türkiye’nin önde gelen tekstil markalarından biri olan Boyner‘den geldi.

Boyner’den NFT Adımı

NFT sektörüne olan ilgi her geçen artıyor. Bu artış ile beraber pek çok kişi, kurum ve şirket bu alanlara yönelmeye başladı. Bilindiği üzere şu ana kadar birçok dev marka NFT alanına adım atmış durumda. Bu kez Boyner yaptığı bir ortaklık ile NFT alanına dahil oluyor.

boyner nft temali urunler cikarmaya hazirlaniyor

Boyner, karikatürist Selçuk Erdem‘in oluşturduğu Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonu ile yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu. Söz konusu bu anlaşma kapsamında NFT koleksiyonun eserlerinin yer aldığı tekstil ürünleri Boyner’in mağazalarında satışa sunulması bekleniyor.

Boyner ve Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonu ortaklığı, koleksiyonun Twitter hesabından paylaşıldı. Yapılan açıklama ise şu şekilde:

Kutup ayıları ve birbirinden farklı tasarımları ile Boyner X Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonu çok yakında sadece Boyner mağazalarında ve Boyner online’da.

 Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz hafta popüler kültür sanat ve edebiyat dergisi Kafa da NFT projesini duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala