bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Blockchain Protokolü Connext, NEXT Token’ı Başlatıyor

blockchain protokolu connext next tokeni baslatiyor2

Geliştiricilerin zincirler arası uygulamalar oluşturmasını sağlayan bir blockchain birlikte çalışabilirlik protokolü olan Connext, NEXT Token’ı duyurdu. Şirketin token projesindeki DAO detayı hakkında da bilgi verildi.

Merkezi olmayan özerk bir organizasyona (DAO) dönüşmeyi planlanan NEXT adlı yerel token ile Connext, The Block’ta yer alan habere göre, The Graph gibi diğer blockchain altyapı projelerinin token‘larına benzer şekilde Connext’in merkeziyetsizliğini güçlendirecek bir yardımcı program ve yönetişim token’ı olduğunu belirtti.

Connext NEXT Token İle DAO’ya Dönüşme Yolunda

Connext ağındaki “yönlendiriciler” olarak bilinen doğrulayıcılar, ağa katılmak için NEXT tokenlerini stake edebilecek ve karşılığında orantılı bir ücret kazanabilecekler. NEXT ayrıca bir DAO aracılığıyla Connext’in ekosistem hazinesini yönetmek için kullanılacak.

Connext’in kurucu ortağı Arjun Bhuptani, Connext’in, token’ı önümüzdeki bir-iki ay içinde piyasaya süreceğini söyledi. Ayrıca, Bhuptani, The Block’a “Örneğin, Ethereum’dan ödünç para alabilir ve Connext ağı üzerinden Polygon‘da harcayabilirsiniz” dedi.

NEXT, toplam 1 milyar token arzına sahip olacak. Tüm token’lar halihazırda basıldı, ancak henüz halka açık veya devredilebilir durumda değiller. Şimdilik, NEXT kazanmanın tek yolu, Connext’in bugün başlattığı katılımcı programı olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala