bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,753.89 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,246.39 1.74%
bnb
BNB (BNB) $ 605.34 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 157.59 1.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54841 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502934 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161892 2.13%

BlackRock, Coinbase ile Ortaklık Kurdu

blackrock coinbase ile ortaklik kurduas

Kripto para dünyasında ortaklık haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kez varlık yönetimi devi BlackRock, kriptoyu doğrudan kurumsal yatırımcılara sunmak için halka açık kripto borsası Coinbase ile el sıkıştı.

BlackRock ile Coinbase El Sıkıştı

10 trilyon dolarlık varlıkları yöneten BlackRock, kurumsal müşterilerine kripto para hizmetleri sunmak için Coinbase ile ortaklık kurdu. Söz konusu açıklama kripto para borsası Coinbase’in resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde yapıldı:

BlackRock stratejik ekosistem ortaklıklarının küresel başkanı Joseph Chalom konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Kurumsal müşterilerimiz dijital varlık piyasalarına açılmakla giderek daha fazla ilgileniyor ve bu varlıkların operasyonel yaşam döngüsünü nasıl verimli bir şekilde yöneteceklerine odaklanıyorlar.

Coinbase Başkanı Emilie Choi ise şunları söyledi:

BlackRock’un yatırım yönetimi teknolojisindeki derin uzmanlığı, Coinbase’in entegre ve güvenli alım satım, saklama ve ana aracılık ürün paketi ile birleştiğinde dijital varlık yatırımına daha fazla kurumsal erişim ve şeffaflık sağlayacak.

Hatırlatmak gerekirse Coinbase, Yüksek Mahkemeden temyize giderken dava ve keşiften kaçınmak için aleyhindeki iki davayı durdurmasını istedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala