bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,989.34 1.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,921.64 2.85%
bnb
BNB (BNB) $ 586.47 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 0.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500643 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450178 1.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145184 2.50%

Bitcoin’de Daha Fazla Kazandıracak Göstergeler Var

bitcoinde daha fazla kazandiracak gostergeler var3

Fairlead Strategies, Bitcoin’de daha fazla kazandıracak göstergeler gördüğünü belirtti. “Ichimoku bulutu” adı verilen bir teknik araca atıfta bulunan analiz, Bitcoin‘in bulut kırılmasının gelecek vadettiğini ileri sürdü.

Fairlead Strategies’in kurucusu ve yönetici ortağı Katie Stockton, bu öngörünün arkasındaki isimdi. Stockton, “Bitcoin günlük bulut tarafından tanımlanan direnci temizledi ve bugünün kapanışında kırılmasını teyit etmesi muhtemel” diye konuştu.

Analiste göre, çarşamba günü biraz daha zayıf işlem gören lider kripto, bulutun üzerinde bir UTC kapanışı yazdırmayı başardı ve yükseliş eğilimi değişikliğini onayladı.

Bitcoin’de Daha Fazla Kazandıracak Bir Sonraki Durak 50 Bin Dolar

Fairlead Strategies adına analiz eden Stockton, kısa vadeli göstergelerin daha yükseğe işaret ettiğini söyledi.

Stockton, “Kırılma, orta vadeli düşüş trendini tersine çeviriyor ve bir sonraki büyük engeli, 200 günlük hareketli ortalamaya (MA) ve yüzde 50’lik bir geri çekilme seviyesine göre 50.000-51.000 dolar arasındaki alana yerleştiriyor.” dedi.

“Ichimoku Bulutu” Grafik Okuma Yöntemi

Japon gazeteci Goichi Hosoda tarafından 1960’ların sonlarında oluşturulan “Ichimoku bulutu” iki satırdan oluşuyor. Öndeki aralık A ve önde gelen aralık B olarak satırlar tamamlanıyor. Her iki satır da gelecekteki destek veya direnci göstermek için son mumdan 26 gün önce çiziliyor.

Gösterge, bu çizgileri çizmek için biraz karmaşık bir formül kullanır. Bununla birlikte, kullanıcıların, grafik sağlayıcılar tarafından halledilen ve gösterge tarafından verilen sinyalleri yorumlamaya odaklanan iç işleyişi bilmesine gerek kalmıyor.

Buna göre, bulut yeşile dönerek öndeki açıklık A, B’yi geçtiğinde bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Önde gelen aralık B, öndeki aralık A’nın altına düştüğünde bulut rengi kırmızıya dönüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala