Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) yeni haftada soluklanıyor

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para piyasası geçtiğimiz hafta ortasında son dönemin en yeşil günlerine sahne olurken Bitcoin, 48 bin dolar seviyesini korumaya çalışıyor.

945 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük kripto para Bitcoin (BTC), haftanın ilk iş gününe 48 bin 150 dolardan başladı. Son yedi günde yüzde 12,7 değer kazanan BTC’de 24 saatlik hareket ise yüzde 0,2 ile sınırlı kaldı.

btc bitcoin 12 subat

Bitcoin’in en büyük takipçisi Ether (ETH), kazançlarını korumada Bitcoin (BTC) kadar başarılı olmadı. Son 24 saat içerisinde yüzde 1,1 gerileyen ETH, 12 Şubat sabahında 2 bin 500 dolardan el değiştiriyor.

eth ether grafik

ABD piyasaları karışık

ABD hisse senedi endeksleri haftanın son seansını karışık kapattı. Dow Jones (DJI), yüzde 0,14 kayıpla 38 bin 671 puana gerilerken S&P 500 (SPX) yüzde 0,57 yükselerek 5 bin 26 puana ulaştı. Kripto şirketlerinin büyük kısmının işlem gördüğü Nasdaq borsası ise yüzde 1 yükselişle öne çıktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

CleanSpark, Bitcoin madenciliği kapasitesini üçe katladı

CleanSpark, Bitcoin madenciliği alanında önemli bir kapasite genişlemesine imza attı. Şirketin 4 Ekim’de yayımlanan denetlenmemiş mali yıl raporuna göre, son 12 ayda hashrate’inde yüzde 187’lik bir artış yaşandı. Eylül 2023 itibarıyla 9,6 EH/s seviyesindeki hashrate, Eylül 2024’te 27,6 EH/s’ye ulaştı. Sadece geçtiğimiz ay içerisinde 5 EH/s’lik bir ekleme gerçekleştirildi. CEO Zach Bradford, bu performansın stratejik ...

Bağlantıyı kopyala