bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,220.94 0.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,277.52 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 601.18 0.54%
solana
Solana (SOL) $ 138.28 2.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512068 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460722 1.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147091 0.86%

Binance’ten yüksek riskli varlıklar için yeni adım

Binanceten Xterioya 15 milyon dolar taahhut22

Kripto para borsası Binance, yüksek riske sahip token’lar için yeni özelliğini duyurdu. Borsa, yüksek volatilite ve riskli token’lar için Seed Tag ve Monitoring Tag etiketlerinin uygulanacağını bildirdi.

Binance ile Arjantinin yollari ayrildi

Binance, yüksek riskli varlıklar için harekete geçti

Binance, yüksek riske sahip token’lar için yeni özelliğini duyurdu. Yapılan değişikliklerin topluluğun geri bildirimleri çerçevesinde yapıldığı aktarıldı. Borsa, kullanıcıların ilgili etiketlere sahip varlıkların ticareti için ilgili testleri geçmesi ve kullanım koşullarını kabul etmesi gerektiğini vurguladı. Binance, böylece testler ile kullanıcıların risklerin farkında olmasının sağlanacağı kaydedildi.

Borsa, Seed Tag’in (Tohum Etiketi) Innovation Zone’un yerini alacağını ifade edildi. İnovasyon Bölgesinde listelenen tüm token’lara ve riskli projelere Seed Tag etiketi uygulanacak.

Listelenen diğer token’lara kıyasla belirgin şekilde daha yüksek oynaklık ve risk sergileyen varlıklar ise Monitoring Tag (İzleme Etiketi) kulllanılacak. Binance‘ten yapılan açıklamaya göre İzleme Etiketi kullanılacak varlıklar şu şekilde:

Akropolis (AKRO), AirDAO (AMB), Ark (ARK), Bitshares (BTS), Cream Finance (CREAM), DREP (DREP), aelf (ELF), FTX Token (FTT), Gifto (GFT), JasmyCoin (JASMY), Linear (LINA), Loom Network (LOOM), Enzyme (MLN), Multichain (MULTI), openANX (OAX), OmiseGO (OMG), Ooki Protocol (OOKI), PERL.eco (PERL), pNetwork (PNT), Ren (REN), Sonm (SNM), Serum (SRM), Tornado Cash (TORN), Voyager (VGX), WazirX (WRX) ve DFI.Money (YFII)

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala