bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,915.12 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.97 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 601.70 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 4.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528618 0.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466369 2.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149221 2.99%

Binance US, Listeleme Kararında Geri Adım Attı

binance us listeleme kararinda geri adim atti

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance US, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava edilmesinin ardından bazı işlem çiftlerini delist edeceğini açıklamıştı. Binance US cephesinden geri adım geldi.

Binance.US, Dava Sonrası Sadece 10 İşlem Çiftini Kaldıracağını Açıkladı

Binance’in ABD’deki kripto para borsası Binance.US, bu haftanın başında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan gelen bir dava sonrasında, önceden belirlenen işlem çiftlerinin sadece 10’unu liste dışı bırakacağını açıkladı.

Kripto para borsası Binance.US tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kullanıcıların geri dönüşlerini değerlendirdikten sonra Binance.US, USDT tabanlı işlem çiftlerini portföyünden kaldırmama kararı almıştır. Tüm kripto paralar ve USDT eşleşmeleri, işlem yapmaya devam etmek üzere mevcut olacaktır. Yalnızca belirli BTC ve BUSD bazlı işlem çiftlerini portföyümüzden çıkaracağız.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre çıkarılan işlem çiftleri arasında ATOM/BTC, BCH/BTC, DOT/BTC, LRC/BTC, MANA/BTC, UNI/BTC, VET/BTC, XTZ/BTC, HBAR/BUSD ve ONE/BUSD yer aldı.

Son olarak Binance.US başlangıçta, toplam işlem çiftlerinin yaklaşık üçte birini kaldırmayı düşündüğünü açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala