bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

Binance, ‘Ukrayna Acil Yardım Fonu’ Başlattı

binance ukrayna acil yardim fonu baslatti

Kripto para borsası Binance, Ukrayna için 10 milyon dolar bağış yaptı. Genel merkezi Malta‘da bulunan, dünyanın en büyük kripto para borsası Rusya ile savaş halindeki ülke için önemli bir kampanyaya imza attı.

Platform, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla Ukraynalılar için atılan iki önemli adımı duyurdu.

Binance, “Ukrayna’daki insani kriz için 10 milyon dolar bağışlıyor” sözleriyle duyurulan kampanya ayrıca bir de fonu kapsıyor.

Kampanyada odak noktasının yardımlaşma ve iş birliği olduğunu vurgulayan kuruluşun paylaşımı kısa sürede olumlu tepkilerle karşılaştı.

Şirket CEO’su Changpeng Zhao da, Binance’in hesabından yapılan bu paylaşımı retweet etti. Şu anda Twitter’da, Changpeng Zhao’nun 5,2 milyon, Binance’in ise 7,8 milyon takipçisi bulunuyor.

Binance, Ukrayna Acil Yardım Fonu Kripto İle Yapılacak

Binance tarafından yapılan paylaşımda kripto kitle fonu acil yardım sağlanması için Ukrayna Acil Yardım Fonu başlatıldığının da bilgisi verildi.

Paylaşımda kullanıcılar, “Önce insanlık-Ukrayna Acil Yardım Fonu” başlığıyla bir internet adresine yönlendiriliyor. Kullanıcılar, bu sayfa üzerinden Ukrayna halkını desteklemek için bağışlarını yapabilecek.

Binance, Çin’in artan kripto para düzenlemeleri nedeniyle Çin’den ayrılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala