bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,526.02 3.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,073.36 2.31%
bnb
BNB (BNB) $ 552.62 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 142.87 6.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503268 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458743 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152315 2.57%

Binance Singapur için Karar Çıktı!

binance singapur icin karar cikti

Son dönemde ülkelerin düzenleyicileri ile sorunlar yaşayan Binance, son olarak Singapur’da da ülkenin bazı kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle incelemeye alınmıştı. Binance Singapur için karar çıktı. Binance CEO’su Changpeng Zhao yaptığı açıklamada Singapur’daki bazı hizmetleri askıya alacağını açıkladı.

Binance Singapur için Açıklama Binance’ten Geldi

Binance tarafından yapılan açıklamalarda Cuma gününden itibaren Singapur doları ticaret çiftleri ve ödeme seçenekleri sunmaya son verileceği ve bu hizmetler için uygulamanın Apple ve Google Play mağazalarından kaldırılacağı ifade edildi.

binance singapur icin karar cikti 2

Şirket duyurusunda şu sözlere ver verdi:

“Kullanıcılara, olası ticari anlaşmazlıklardan kaçınmak için ilgili tüm eşler arası işlemleri tamamlamaları ve ilgili ticari reklamları Perşembe gününe kadar kaldırmaları tavsiye ediliyor”

Binance ek olarak, Singapur’da herhangi bir resmi Telegram ve diğer çevrimiçi iletişim kanallarını işletmediğini de açıkladı.

Şirketin devamındaki açıklaması ise şu şekilde:

“Amacımız, Blockchain teknolojisi ve dijital varlıklar etrafında sürdürülebilir bir ekosistem yaratmak. Binance, piyasa oyuncularının düzenleyicilerle daha fazla işbirliği yapmaları için fırsatlar sunduğundan, sektörümüzün düzenleyici çerçevesindeki gelişmeleri memnuniyetle karşılıyor. Her kullanıcıya fayda sağlamayı amaçlayan politika oluşturma konusunda yapıcı bir şekilde çalışmaya kararlıyız.”

2 Eylül’de Singapur Para Otoritesi (MAS), şirketin uygun bir lisans olmadan Singapur sakinlerine ödeme hizmetleri sağlarsa ve bu tür işleri onlardan talep ederse, Ödeme Hizmetleri Yasasını ihlal etmiş olabileceğini söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde de Güney Afrika düzenleyicisi, Binance konusunda yatırımcıları uyarmıştı. İlgili habere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala